Ξάνθη - Παναθηναϊκός: Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

2 Οκτωβρίου 2015

Ξάνθη - Παναθηναϊκός: Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες



Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκό, από τον SportsOverAll.

Ανοίγει αύριο η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της φετινής Σούπερ Λίγκα, με πολλές ενδιαφέρουσες μονομαχίες να συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά της, Αύριο Σάββατο, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, Πανθρακικός - Λεβαδειακός (16:00), Παναιτωλικός - Πανιώνιος (18:15) και τέλος η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στις 20:30. Κυριακή 4 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν τα ματς, ΑΕΚ - Ατρόμητος (16:00), Καλλονή - Βέροια (18:15), ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής (18:15), ενώ αποκορύφωμα της αγωνιστικής είναι το ντέρμπυ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στις 20:30. Τη Δευτέρα ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Πλατανιά στις 19:30.

Την ισοπαλία απέσπασαν οι γηπεδούχοι του αυριανού αγώνα το προηγούμενο Σάββατο, απέναντι στον Ηρακλή, στη Θεσσαλονική, σε ένα ματς που τελικά έγινε επεισοδειακό και έμελλε να στερήσει από την Ξάνθη, τη βοήθεια, ενός από τους πολυτιμότερους παίκτες της, του Καρίμ Σολτάνι, για τις επόμενες 3 αγωνιστικές, λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του, μετά από το «άσχημο» τάκλιν του Λάζαρ, Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ακριτική πόλη, μετά την εντός έδρας οριακή νίκη του επί του Πλατανιά στη Λεωφόρο την προηγούμενη αγωνιστική, και μπαίνοντας σε μια σειρά δύσκολων αγώνων ελπίζει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, αφού είναι γνωστό πλέον, πως ο κόουτς Γιάννης Αναστασίου, είναι στα όρια, και θα παίζει τη θέση του «κορόνα - γράμματα» για τους επόμενους αγώνες.

Η προϊστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων στην Ξάνθη, συνολικά γέρνει προς το μέρος των Πρασίνων, αφού μετρούν 14 νικες, 9 ήττες και 7 αγώνες έληξαν ισόπαλοι, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η Ξάνθη μετρά 2-1-0 στην έδρα της και 3-1-1 συνολικά.

Αύριο η Ξάνθη, θα στερηθεί τους Σολτάνι, Καρυπίδη, αλλά και τους Τόμιτς, Έλτον, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου δε θα έχει στη διάθεση του, τους Πέτριτς, Εσιέν, Κότσαρη, και Βέμερ, αλλά θα έχει τη βοήθεια του Λούντ.

Πιο συνηθισμένοι πλέον οι παίκτες των «Ακριτών», στο κλειστό παιχνίδι, και τη λογική, «να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, και μπροστά ότι προκύψει και ότι καλύτερο μπορούμε», οπότε αναμένουμε ένα πανομοιότυπο παιχνίδι με αυτά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ενώ ο Παναθηναϊκός λόγω του κακού κλίματος που επικρατεί εντός και εκτός της ομάδας, οφείλει να βγει μπροστά και να πιέσει, να απειλήσει και φυσικά να κάνει τα πάντα ώστε να φύγει από τη Θράκη με το τρίποντο στις βαλίτσες του, συνεπώς περιμένουμε ένα πιο ανοικτό και επιθετικό παιχνίδι.

Ας περάσουμε τώρα στις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων.



ΞΑΝΘΗ

Το κλασικό 4-2-3-1 θα επιλέξει λογικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζέναμο. 

Σέντερ μπακ οι Φλίσκας και Φάρκας, με τον Σλοβάκο να κάνει λογικά το ντεμπούτο του αύριο με τη φανέλα των «Ακριτών», 

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ στην άλλη πλευρά ο Φερνάντο Γουάλας, που δε θυμίζει σε τίποτα τον περσινό Γουάλας, όταν πρώτο-ήρθε στην Ξάνθη, αφού έχει αλλάξει δραματικά, προς το καλύτερο φυσικά. 

Στον άξονα και ως «οχτάρια» οι Παπαστεριανός, σε αμυντικό ρόλο, και Λουσέρο, σε πιο επιθετικό ρόλο.

Μπροστά τους, σαν «δεκάρι», ο Οβίντιου Ερέα.

Δεξί εξτρέμ, θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός ο Ντάνι Νιέτο, ελέω και της τιμωρίας του Σολτάνι, ενώ αριστερό εξτρέμ λογικά θα ξεκινήσει ο Ντιμιτρόφ.

Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου θα επιλέξει το γνωστό 4-1-2-1-2.

Τερματοφύλακας ο Λουκ Στιλ.


Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ταυλαρίδης και Τέλαντερ, με τον Σάντσεθ να μένει εκτός κατά την προσωπική μας άποψη, αλλά να διεκδικεί θέση, αντί του Δανού Τέλαντερ.

Δεξί μπακ, ένεκα και της απουσίας του Γενς Βέμερ, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο νεαρός Νίκος Μαρινάκης, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Νάνο.

Στον άξονα, ως «κόφτης - εξάρι», στη γνωστή θέση του, και πίσω από τα δύο «οχτάρια», θα παίξει ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ όπως ήδη είπα, μπροστά του θα βρίσκονται, οι Ζέκα και Λαγός, με τον πρώτο σε πιο ελεύθερο ρόλο και τον Λαγό να δίνει παράλληλα βοήθειες στον Κουτρουμπή.

Μπροστά τους και σαν «δεκάρι» ο Μεντί Αμπέντ.

Τέλος σε θέση σέντερ φορ θα βρίσκονται οι Μπεργκ και Καρέλης, με σαφή οδηγία, να μην αφήσουν σε ησυχία τους αντίπαλους αμυντικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes