ANT1: Ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει με νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια; - ALLGRSERIES - TV NEWS

13 Οκτωβρίου 2015

ANT1: Ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει με νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια;

Η σειρά του Λευτέρη Καπώνη ετοιμάζεται να ξεπαγώσει και να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1 πιο ώριμος και πατέρας του «Ακάλυπτου junior»!

Την περίοδο της προβολής του η σειρά έκανε θραύση και ο χαρακτήρας του «Ακάλυπτου» ακόμα περισσότερο. Παρότι η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς δεν είχε την απήχηση που πολλοί θα περίμεναν, οι υπέυθυνοι του καναλιού εκτιμούν ότι η επαναφορά του αυθεντικού σίριαλ θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Έτσι ακούγεται έντονα πως ο Λευτέρης Καπώνης θα γράψει νέα επεισόδια. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Τεριάννα Παππά στην εφημερίδα Epsresso τα τελευταία καμώματα του «Ακάλυπτου» θα έχουν να κάνουν με το πως άλλαξαν οι ήρωες 15 χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα μεγαλώσει οικογένειες τους. Γι' αυτούς ειδικά του ρόλους – των τέκνων του «Ακάλυπτου» και του «Τίγρη» θα γίνει casting και θα επιλεχθούν νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Οι βασικοί χαρακτήρες φυσικά έχουν ταυτιστεί με τα πρόσωπα που τους ερμήνευαν για αυτό και οι υπεύθυνοι του σταθμού σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Γιώργο Παρτσαλάκη, Ρένια Λουιζίδου και Κωνσταντίνα Μιχαήλ, οπότε για να «ξεπαγώσει» η παραγωγή θα πρέπει να είναι ελεύθεροι από άλλες υποχρεώσεις για αυτό και οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes