ANT1: Το… αγκαθάκι με τους «Ράδιο Αρβύλα»! - ALLGRSERIES - TV NEWS

9 Οκτωβρίου 2015

ANT1: Το… αγκαθάκι με τους «Ράδιο Αρβύλα»!

Οκτώβριος και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ξεκινούν τα προγράμματά τους. Ο ΑΝΤ1 λοιπόν έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές ελπίζοντας πως το πρόγραμμα που έχουν «χτίσει» εδώ και μήνες θα τους φέρει τα πολυπόθητα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εκπομπές του σταθμού είναι η «Ράδιο Αρβύλα» που κάθε Δευτέρα βράδυ η θεσσαλονικιώτικη παρέα συγκεντρώνει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τους περισσότερους τηλεθεατές. Ωστόσο υπάρχει ένα… μυστήριο σχετικά με το τι γίνεται φέτος και αν η εκπομπή βγει στον αέρα.

Στελέχη του ΑΝΤ1 τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και έχουν γίνει συναντήσεις με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ μάλιστα υποστηρίζουν ότι η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές γιατί απομένει να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Να διευκρινίσω πάντως πως το… αγκαθάκι των συνομιλιών δεν αφορά τα οικονομικά, αλλά άλλα θέματα, όπως τα δικαιώματα της εκπομπής και την εκμετάλλευσή τους, όπως επίσης και τον αριθμό των εκπομπών της φετινής σεζόν. Ωστόσο οι ίδιες πηγές από τον ΑΝΤ1 τονίζουν ότι θα βρεθεί λύση και ότι οι «Ράδιο αρβύλες» θα είναι στον αέρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

Ας ελπίσουμε πως έτσι θα γίνει και για καλό… του ΑΝΤ1 αφού η εκπομπή «χτυπά» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για το καλό των τηλεθεατών που έχουν αποδείξει ότι ευχαριστιούνται τη θεσσαλονικιώτικη παρέα…!


πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes