«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι συνταγές για την εβδομάδα 26-30/10/2015 - ALLGRSERIES - TV NEWS

19 Οκτωβρίου 2015

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι συνταγές για την εβδομάδα 26-30/10/2015

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.30, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 26-30 Οκτωβρίου:

Δευτέρα 26/10: Ο Άκης ξεκινά την εκπομπή και μας ετοιμάζει πεντανόστιμο κοτόπουλο με ρεβίθια. Για επιδόρπιο ετοιμάζει, μαζί με τον Αποστόλη Αντωνίου, brownies με σαντιγί λευκής σοκολάτας και βανίλια.

Τρίτη 27/10: Μια πρωτότυπη συνταγή με αχλάδια, καστανό βούτυρο και τραγανό κραμπλ είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Η Κατερίνα Χρήστου έρχεται στο στούντιο και μαζί με τον Άκη μαγειρεύουν κοτόπουλο σοτέ με φρέσκο θυμάρι, μανιτάρια και μουστάρδα.

Τετάρτη 28/10: Τα κολοκυθάκια γίνονται τάρτα στη συνταγή που μας προτείνει ο Άκης στη σημερινή εκπομπή. Κοτόπουλο με σάλτσα ανανά μαγειρεύει η Ελισάβετ Δελεχά, που είναι η σημερινή καλεσμένη.

Πέμπτη 29/10: Τα μοσχαρίσια παϊδάκια συνδυάζονται τέλεια με κακάο και καλαμπόκι και προκύπτει ένα λαχταριστό πιάτο. Ο Νίκος Κοντομάρκος, ο σημερινός καλεσμένος, προτείνει λαβράκι με σοτέ λαχανικά και γιούζου.

Παρασκευή 30/10: Απολαυστικό κέικ με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα μάς ετοιμάζει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο. Ο Άγγελος Αρβανίτης είναι ο σημερινός καλεσμένος και, μαζί με τον Άκη, μαγειρεύουν πανσέτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατατοσαλάτα.
«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 μόνο στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes