«Ταμάμ»: Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου; - ALLGRSERIES - TV NEWS

12 Οκτωβρίου 2015

«Ταμάμ»: Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου;

Το Ταμάμ επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου της κωμικής σειράς του ΑΝΤΙ, Ταμάμ, τελείωσε με απογοητεύσεις, χωρισμούς και κλάματα. Το γεγονός ότι η Έλλη, έπειτα από μία παρεξήγηση που έγινε, αποφάσισε να δοθεί ολοκληρωτικά στον Μίλτο πλήγωσε ανεπανόρθωτα τον Τζεμ. Ο νεαρός τής ξεκαθάρισε πως όλα τελείωσαν ανάμεσα τους, κάνοντας κομμάτια την καρδιά της κοπέλας. Από την άλλη, ο Μετίν, έχοντας ανακαλύψει τα ψέματα που του έχει πει η Μυρτώ, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η αγαπημένη του δεν θέλει να παντρευτούν, αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι καινά πάει προσωρινά στην Τουρκία.

Οι εβδομάδες περνούν και στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς θα παρακολουθήσουμε τη Μυρτώ και την Έλλη να βρίσκονται μόνες τους στο σπίτι και να αγωνιούν αν θα επιστρέψουν ο Μετίν μαζί με την Ντιλέκ και τον Τζεμ. Η αγωνία παίρνει τέλος, καθώς μία μέρα ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν όλοι στο σπίτι. Τόσο η'Ελλη με τον Τζεμ όσο και η Μυρτώ με τον Μετίν προσπαθούν να συνεννοηθούν, ωστόσο δεν τα καταφέρνουν και τότε αρχίζει μία νέα σειρά τσακωμών. Η Έλλη παλεύει να πείσει τον Τζεμ να είναι και πάλι μαζί, αλλά εκείνος είναι απόλυτος, ξεκαθαρίζοντάςτης ότι δεν την έχει συγχωρέσει. Από την άλλη, ο Μετίν τα «βρίσκει» ξανά με τη Μυρτώ και αποφασίζουν να παντρευτούν. Όμως, στην ιδέα και μόνο του γάμου, η γυναίκα αρχίζει να πνίγεται, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητος.

Φέτος η οικογένεια του Ταμάμ μεγαλώνει, καθώς στο καστ της σειράς προστίθενται ο Κώστας Σπυρόπουλος (Μάρκος) και η Νεφέλη Κουρή (Όλγα). Οι δύο ήρωες που θα υποδυθούν θα αναστατώσουν τις ζωές των μελών της οικογένειας. Από τη μία, ο Μάρκος, ο πρώην σύζυγος της Μυρτώς, εγκαταλείπει τον Αμαζόνιο και επιστρέφει στην Ελλάδα. Η παρουσία του στο σπίτι θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση του Μετίν και της Μυρτώς. Από την άλλη, η Ολγα είναι μια συμμαθήτρια των παιδιών. Η κοπέλα γίνεται κολλητή φίλη της Έλλης, όμως αργότερα δημιουργεί δεσμό με τον Τζεμ.

Η πρώτη σκηνή που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν αρχίζει με την Έλλη, η οποία φαντασιώνεται πώς θα ήθελε να ήταν τα πράγματα με εκείνη και τον Τζεμ. Πα τις ανάγκες της συγκεκριμένης λήψης, οι συντελεστές βρέθηκαν σε μία παραλία στον Σχοινιά. Το ραντεβού τους εκεί ήταν νωρίς το πρωί, πιστεύοντας ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στην παραλία. Τη στιγμή, όμως που η Λίλα Μπακλέση (Έλλη) και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (Τζεμ) κάθονταν σε μία αιώρα και ήταν έτοιμοι για το γύρισμα έφτασαν ξαφνικά στην παραλία τρία πούλμαν με πολλά παιδάκια. Είναι γνωστό πως η σειρά έχει κερδίσει την καρδιά των μικρών τηλεθεατών της τηλεόρασης -και όχι μόνο- και, όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις τα παιδάκια είδαν από κοντά τους ήρωες τους, πλησίασαν ζητώντας τους μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Το συνεργείο της σειράς παρακάλεσε τους μικρούς φίλους του Ταμάμ να συγκεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να παρακολουθήσουν το γύρισμα, κάνοντας απόλυτη ησυχία. Και έτσι έγινε. Μετά το τέλος της λήψης η οποία κράτησε 10 λεπτά, τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές.


πηγή: Mytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes