Το «THE VOICE» μετακομίζει στο Epsilon TV με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια! - ALLGRSERIES - TV NEWS

14 Οκτωβρίου 2015

Το «THE VOICE» μετακομίζει στο Epsilon TV με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια!

Πολλές και ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο αυτή τη σεζόν, που άρχισε με νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές  και μετακινήσεις.
Μία από τις ειδήσεις που συζητήθηκαν είναι ότι το επιτυχημένο The Voice δεν θα προβληθεί αυτή τη χρονιά, αφού άλλαξε η εταιρία εκπροσώπησής του και ο ΑΝΤ1 δεν το εξασφάλισε. Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί, το σόου διεκδικούν το Epsilon Tv και ο Alpha. 

Φαίνεται ότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τι μέλλει γενέσθαι, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα.
Τι εννοούμε;  Το Epsilon, που εντυπωσιάζει με τις κινήσεις του, είναι ήδη γνωστό ότι έχει εξασφαλίσει το XFactor, που θα αρχίσει να προβάλλεται στο τέλος Ιανουαρίου του 2016, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού. Αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια στη θέση της παρουσιάστριας, η οποία εμφανίστηκε στα γραφεία του καναλιού και τα ραντεβού της με τους ιθύνοντες δεν ήταν κρυφά. Έπειτα, ειπώθηκε ότι η Ζέτα δεν τα βρήκε στα οικονομικά, με την Ελένη Φουρέιρα να «κλειδώνει» για τη θέση της παρουσιάστριας.

Φαίνεται, όμως, ότι ο πραγματικός λόγος που η Ζέτα Μακρυπούλια δεν συμφώνησε για το XFactor είναι γιατί θα αναλάβει το The Voice! Ο πρώτος παρουσιαστής του στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό πέταξε τη βόμβα, δίνοντας την είδηση ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα βρεθεί στη θέση που ήταν εκείνος και μάλιστα στο Epsilon Tv.

Παράλληλα, ανακοίνωσε με τρόπο ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει βραδινό πρόγραμμα ο ίδιος, αφού στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν πολύ ωραία πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes