Λεβαδειακός - Ξάνθη (12η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

28 Νοεμβρίου 2015

Λεβαδειακός - Ξάνθη (12η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες



Ανάλυση πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη, από τον SportsOverAll.

Πρώτη νίκη του Πανθρακικού στο φετινό μαραθώνιο, αφού πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο αγώνας Ατρόμητος - Πανθρακικός με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε εξέλιξη βρίσκεται και το Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα με το σκορ να είναι στο 2-0, ενώ λίγες ώρες αργότερα θα βρεθούν αντιμέτωποι Ηρακλής και Παναθηναϊκός, στις 19:30 συγκεκριμένα, στο Καυταντζόγλειο. Αύριο Κυριακή 29 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες, ΑΕΚ - Παναιτωλικός (15:00), Λεβαδειακός - Ξάνθη και Πλατανιάς - Βέροια, αμφότεροι στις 17:15 και Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (19:30). Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής πέφτει με τον αγώνα μεταξύ Καλλονής και ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στις 19:30.


Από ήττα προέρχεται ο Λεβαδειακός την προηγούμενη αγωνιστική, αφού ταξίδεψε στα Χανιά, για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, αλλά ηττήθηκε με 2-1, με σκόρερς τους Ράμος και Γιώργο Γιακουμάκη για την ομάδα των Χανίων, ενώ τον Πέτρο Γιακουμάκη για του Βοιωτούς. Ο Λεβαδειακός όπως είπαμε το μόνο που κατάφερε ήταν απλά στο 86' να μειώσει, αφού καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Πλατανιάς είχε τα ηνία και ήλεγχε το ματς, κάτι που αντικατοπτρίζουν και οι 18! τελικές του, έναντι 4 του Λεβαδειακού. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ξάνθης, ταξιδεύει στη Βοιωτία για τον αυριανό αγώνα, με σχετικά ανεβασμένο ηθικό, αφού στα τελευταία 3 παιχνίδια της έχει αρχίσει να βρίσκει κάποιο ρυθμό, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της τελευταίας αγωνιστικής στα Πηγάδια εναντίον του Πανιωνιού, όπου έπαιξε ένα «μεστό», γρήγορο και ορθολογικό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο την βοήθησε στην «άνετη», σχετικά, επικράτηση της με 2-0, με τα γκολ των Νιέτο και Ράνου.


Αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες αύριο. Συγκεκριμένα από την ομάδα του Λεβαδειακού θα λείψουν οι Μιλιάζες, Γιάχιτς, Ρομέου και τους  Μάρκοβιτς, Μπελγκαζουανί. Στην αντίπερα όχθη, από τους «Ακρίτες» θα απουσιάσουν οι Βασιλακάκης, Νιέτο, Γουάλας και Δεμένικος, που είναι τραυματίες, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Φλίσκας και Μπέρτος.


Αρκετά ματς έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων, 28 συγκεκριμένα, με τους «Ακρίτες» να έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην προϊστορία, αν και αυτό κρίνεται σχεδόν αποκλειστικά, από τις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην Ξάνθη, όπου και μετρούν 13 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, στη Λιβαδειά όμως έχει τον έλεγχο ο Λεβαδειακός, αφού σε 14 ματς που διεξήχθησαν στην έδρα του, έχει 7 νίκες 4 ισοπαλίες, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Σύνολο; 7 νίκες για τον Λεβαδειακό 4 ισοπαλίες και 17 νίκες για την Ξάνθη.


Μπορεί οι δυο ομάδες να προετοιμάστηκαν εντελώς διαφορετικά και να υπάρχει αισθητή διαφορά στα ρόστερ τους, όμως βαθμολογικά τουλάχιστον, 3 μόλις είναι οι βαθμοί που τις χωρίζουν. Όπως είπαμε ο Λεβαδειακό παρά τα όσα αντιμετώπισε το καλοκαίρι (παρέμεινε στην Α' Εθνική, με απόφαση εφετείου, τον Αύγουστο, και υποβιβάστηκε η Κέρκυρα αντί για αυτόν), κατάφερε και «έστησε» ένα αξιοπρεπές σύνολο, που ως τώρα πάει καλούτσικα και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και φέτος στην κατηγορία, από την άλλη πλευρά η Ξάνθη, ενώ ξεκίνησε «νωθρά» το φετινό πρωτάθλημα, σιγά - σιγά έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές, και να λύνει και το επιθετικό της πρόβλημα, αφού ενσωματώνονται και οι καλοκαιρινές της μεταγραφές. Συμπέρασμα; Θα υπάρχει λογικά νικητής στον αυριανό αγώνα, ίσως δούμε και 2-3 γκολ, ενώ προς το παρών το πάνω χέρι έχουν οι «Ακρίτες», παρά τις σημαντικές τους απουσίες.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Η αποστολή: Τσιντώτα, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Μάγκας, Στάθης, Ουόν, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Μαχαίρας, Μίνγκας, Καψάσκης, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιο, Ντομοβσίτσκι, Γιακουμάκης και Θέος.

4-2-3-1 για τον κ. Μάντζιο.


Τερματοφύλακας ο Σεργκέι Βερέμκο.


Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τριποτσέρης και Ουόν.


Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί λογικά ο Γιάννης Στάθης, αν και πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Θανάσης Μουλόπουλος, ενώ στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει λογικά ο νεαρός Κώστας Μανωλάς.


Στον άξονα θα αγωνιστούν λογικά οι Μίνγκας και Μαχαίρας, αμφότεροι αμυντικογενείς παίκτες, που απλά θα δώσουν κάποιες φορές την πρώτη πάσα.


Η θέση με το νούμερο 10, είναι αμφίβολο από ποιον θα κατακτηθεί, αν και ίσως να αγωνιστεί βασικός ο Λούκας Φαβάλι.


Δεξί εξτρέμ, θα είναι λογικά ο Τσίμο Ναβάρο, ενώ αριστερό ο Πέτρος Γιακουμάκης.


Μόνος, στράικερ θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, πρώτος σκόρερ της ομάδας του έως τώρα, με γενικά πολύ καλές εμφανίσεις.


ΞΑΝΘΗ


Η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Ζαραδούκας, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φάρκας, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Τόμιτς, Έλτον, Τριάδης, Κρίστοφερ, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Ερέα, Καπετάνος, Ράνος.

4-2-3-1 και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.


Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζέναμο.


Στα σέντερ μπακ λογικά θα αγωνιστούν οι Φάρκας και Λισγάρας, αν και ο Καρυπίδης είναι από κοντά και συγκεντρώνει επίσης αρκετές πιθανότητες η συμμετοχή του.


Δεξί μπακ θα παίξει ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Ζαραδούκας, ένεκα και της απουσίας του Φερνάντο Γουάλας.


Στον άξονα, θα βρίσκονται οι Έλτον και Λουσέρο, δυο παίκτες που συνδυάστηκαν πολύ καλά στη νίκη της ομάδας τους, επί του Πανιωνίου πριν μια εβδομάδα.


Μπροστά τους, και πιο ελεύθερος, ως δεκάρι ο Οβίντιου Ερέα.


Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Καρίμ Σολτάνι, που επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά και τον τραυματισμό του στο ματς με την Καλλονή, ενώ αριστερό ο Νικολάι Ντιμιτρόφ.


Σέντερ φορ ο Αντώνης Ράνος, αφήνοντας έτσι εκτός ενδεκάδας τον Παντελή Καπετάνο, αφού ο νεαρός επιθετικός έδειξε κάποια καλά στοιχεία την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes