Ξάνθη - Παναιτωλικός (9η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

1 Νοεμβρίου 2015

Ξάνθη - Παναιτωλικός (9η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, από τον SportsOverAll.

H 9η αγωνιστική βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αφού ήδη 2 αγώνες έχουν ολοκληρωθεί, και συγκεκριμένα έχουν αναδείξει τους πρώτους νικητές του Σαββατοκύριακου. Αυτοί είναι οι Πανιώνιος και Πλατανιάς, που επικράτησαν με 0-2 και 2-1, των Λεβαδειακού και Καλλονής αντίστοιχα. Σε εξέλιξη βρίσκεται το Βέροια Ολυμπιακός, για να τελειώσει η σημερινή αγωνιστική ημέρα. Αύριο Κυριακή στις 15:00, ο αγώνας Αστέρας  Τρίπολης - ΠΑΟΚ, ενώ τα παιχνίδια Ξάνθη - Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός, θα ξεκινήσουν αμφότερα στις 17:15, με το «ντέρμπυ» της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, να είναι προγραμματισμένο για της 19:30 της ίδιας μέρας. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με τον αγώνα Ηρακλής - Ατρόμητος τη Δευτέρα στις 19:30.

Ξάνθη και Παναιτωλικός, προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο, με το κλίμα να μην είναι καλό σε κανένα από τα δύο «στρατόπεδα». Η μεν Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον κατώτερο, βαθμολογικά τουλάχιστον, Πανθρακικό στο πρωτάθλημα και ηττήθηκε από την ΑΕΚ εντός έδρας στο Κύπελλο, ο δε Παναιτωλικός γνώρισε δύο ήττες, με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα (1-2), εντός έδρας, από Πλατανιά και Πανιώνιο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα. Συνεπώς, αύριο η μπάλα θα «καίει» και για τις δύο ομάδες, αφού οι δύο αντίπαλοι επιζητούν πάση θυσία το τρίποντο της νίκης.

Απόντες από τον αυριανό αγώνα υπάρχουν και για τις δύο ομάδες. Για τους γηπεδούχους, θα απουσιάσουν οι Βασιλακάκης και Καρυπίδης, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ, αποχώρησε ως τραυματίας, αν και όπως έδειξαν οι εξετάσεις δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει σύντομα. Για τους φιλοξενούμενους, δε θα αγωνιστούν αύριο, αφού δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Κόρσιενς, Καμαρά, αλλά και ο Αιγύπτιος επιθετικός Αμρ Ουάρντα.

Σύντομα να αναφέρουμε και την προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων. Στη Ξάνθη, οι γηπεδούχοι μετρούν 2 νίκες και 1 ήττα, ενώ στο Αγρίνο έχουν μόνο ήττες, τέσσερις στο σύνολο. Συνολικά λοιπόν σε 7 ματς, οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν, αφού μετρούν 5 νίκες και 2 ήττες.

Συμπεραίνουμε λοιπόν, πως λογικά αύριο θα δούμε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αφού θα κυνηγήσουν από την αρχή του αγώνα το πολυπόθητο τρίποτνο, ενώ η προϊστορία δείχνει πως κάποιος από τους δύο θα αναδειχθεί νικητής και θα το κατακτήσει, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν αναδειχθεί ποτέ ισόπαλες.

Τέλος και πριν περάσουμε στις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων για τον αυριανό αγώνα να πούμε πως αύριο επιστρέφουν στην Ξάνθη, παλιοί γνώριμοι των Ακριτών, και συγκεκριμένα ο προπονητής του Παναιτωλικό και παλιός προπονητής της Ξάνθης, όπως επίσης και οι πρώην παίκτες της Κυριακίδης, Μαρκόφσκι και Παπάζογλου.




ΞΑΝΘΗ


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λογικά θα επιλέξει ένα 4-2-3-1.


Τερματοφύλακας, ο Λουίτζι Τζενάμο.

Δεξίος οπισθοφύλακας ο Μανώλης Μπέρτος, που επιστρέφει στην ενδεκάδα, μετά το ματς με την ΑΕΚ, ενώ στο άλλο άκρο θα βρίσκεται ο Φερνάντο Γουάλας.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Φλίσκας-Φάρκας, με τον Φλίσκα, παρά το γεγονός πως άλλαξε θέση, να αποδίδει καλά σχεδόν σε όλα του τα ματς και τον Φάρκας να αφήνει καλές εντυπώσεις στις πρώτες του εμφανίσεις.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Λουσέρο και Παπαστεριανός, αν και πιθανότητα, έστω και πιο μικρή, συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα έχει και ο Έλτον. Ο Λουσέρο θα είναι πιο ελεύθερος, για να βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας του, ενώ ο Παπαστεριανός θα μένει πιο πίσω για να καλύπτει τον συμπαίκτη του,

Δεκάρι ο νεαρός, Βραζιλιάνος, Κρίστοφερ, που έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στα λίγα λεπτά που έχει παίξει.

Δεξί εξτρέμ ο Ντάνι Νιέτο, ενώ στο αριστερό φτερό της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βούλγαρος Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Σέντερ φορ ο Οβίντιου Ερέα, με τον Παντελή Καπετάνο να μένει εκτός ενδεκάδας.




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


4-2-3-1 και για τον Γιάννη Μαντζουράκη.


Τερματοφύλακας ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Δεξί μπακ ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ισπανός, Κέβιν.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κούσα και Παπάζογλου. Δυνατοί παίκτες και οι δύο, καλοί στο ψηλό παιχνίδι, με τον Παπάζογλου, μάλιστα στο περσινό παιχνίδι Ξάνθη - Παναιτωλικός να είχε σκοράρει κιόλας, ενάντια στην τωρινή του ομάδα.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ντάνι Μπεχαράνο και Γρηγόρης Μάκος, δύο παίκτες περισσότερο αμυντικογενείς, παρά οργανωτικοί, και οι δυο θα επωμιστούν τα αμυντικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων κατά κύριο λόγο και εν συνεχεία τη πρώτη πάσα.

Δεκάρι, πιο μπροστά από Μπεχαράνο και Μάκο, ο Μάρκος Πάουλο, που ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα του στο επιθετικό και οργανωτικό κομμάτι και αυτό πράττει, έχοντας μάλιστα και ένα γκολ και μια ασίστ στους 6 πρώτους αγώνες του.

Δεξιά από τον Πάουλο, στο φτερό της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες, ενώ στην άλλη πλευρά θα αγωνιστεί ο Λεάντρο Κάπελ.

Σέντερ φορ Μάρκο Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes