Καλλονή - Ξάνθη (10η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

7 Νοεμβρίου 2015

Καλλονή - Ξάνθη (10η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες



Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα στημ Καλλονή και την Ξάνθη, από τον SportsOverAll.



 Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την οποία συμπληρώνουμε και το 1/3 του φετινού "μαραθωνίου". Ξεκινάμε με το ματς Πανιώνιος - Καλλονή στις 15:00, ενώ σειρά έχει το Καλλονή - Ξάνθη στις 17:15, για να κλείσουμε την σημερινή αγωνιστική ημέρα με τον αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός στις 19:30. Συνεχίζουμε την Κυριακή με το ματς Ολυμπιακός - Ηρακλής στις 15:00, ενώ για τις 17:15 είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες Λεβαδειακός - Βέροια και ΠΑΟΚ - Πανθρακικός και στος 19:30 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης. Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19:30 με τον αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Καλλονής προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στο ματς με τον Πλατανιά, άλλη μία για την ακρίβεια, η οποία και την αναγκάζει να παραμένει ακόμη στη προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 6 μόλις πόντους μετά από 9 αγώνες. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη, "ρέφαρε" εν μέρει, την τελευταία αγωνιστική, αφού νίκησε μετά από ολική ανατροπή και με σκορ 3-1 τον Παναιτωλικό, και πλέον ψάχνει για το επόμενο τρίποντό της, με το αυριανό ματς να φαντάζει το ιδανικό για να το κατακτήσει.

Τιμωρημένος ο Άντριου Χογκ, που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα της Καλλονής, κάτι που σημαίνει πως θα παρακολουθήσει το αυριανό ματς από τις κερκίδες του "Ταρλά", ενώ θα απουσιάσουν επίσης οι τραυματίες Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς, Γιουκάρης και Γουέρε. Από την άλλη πλευρά εκτός αποστολής για την Ξάνθη έμεινε ο τραυματίας Βασιλακάκης και ο Καρυπίδης, όπως επίσης και οι Ορφανίδης, Έλτον, Τόμιτς και Τριάδης για διάφορους λόγους.

Η προϊστορία πάμπτωχη, ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού τα αρχεία δείχνουν πως έχουν διεξαχθεί μόλις 3 αγώνες με αντίπαλες τις δύο ομάδες με την Ξάνθη να μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Αγώνας χωρίς αύριο και πρόωρος τελικός για την Καλλονή το αυριανό παιχνίδι, αφού πρέπει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά η Ξάνθη βαθμολογικά και βάσει προγράμματος τα έχει πάει σχετικά καλά, αλλά χωρίς να έχει αποδώσει όπως θα έπρεπε, με εξαίρεση κάποιες ολιγόλεπτες αναλαμπές σε μερικά παιχνίδια. Περιμένουμε λοιπόν ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν, αλλά με περισσότερη υπομονή για το γκολ.

Περνάμε στις πιθανές ενδεκάδες του αγώνα.  

ΚΑΛΛΟΝΗ

Ο κ. Θεοδωρίδης λογικά θα επιλέξει ένα 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας ο Δαύκος, ένεκα και της απουσίας του βασικού κίπερ της Καλλονής, λόγω της τιμωρίας του.

Στα σέντερ μπακ λογικά ο Αντέτζο με τον Αναστασιάδη, αν και αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η συμμετοχή του Ούκα αντί του Αντέτζο.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Χρήστος Πιπίνης όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Καλλονής φέτος, ενώ στο αριστερό θα δούμε λογικά τον Κρίστοφ Κρολ

Στον άξονα, όπως φανερώνει η αποστολή της Καλλονής, θα ξεκινήσει βασικός ο Πωλ Κεϊτά, αφού συμπεριλήφθηκε σε αυτήν και είναι αρκετά πολύτιμος για να τιμωρηθεί από τη διοίκηση της Καλλονής και 2η αγωνιστική. Στο πλάι του ο Γίρι Κλαντρούμπσκι.

Πιο μπροστά στη θέση με το νούμερο "10" θα αγωνιστεί λογικά ο Καλτσάς, με τον Μανούσο να φεύγει στη θέση του σέντερ φορ, αφού ο Μάρκοβιτς λείπει για άλλο ένα ματς.

Δεξί εξτρέμ ο Κενάν Μπαργκάν, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Φώτης Γεωργίου

Σέντερ φορ, όπως ήδη είπα, ο Γιώργος Μανούσος.

ΞΑΝΘΗ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιλέξει ένα 4-2-3-1 επίσης.

Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζενάμο.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο όπως όλα δείχνουν οι Φλίσκας και Φάρκας, αφού ο Καρυπίδης δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω του τραυματισμού του λογικά.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ στην άλλη πτέρυγα της αμυντικής γραμμής θα βρίσκεται λογικά ο Φερνάντο Γουάλας.

Στον άξονα οι Παπαστεριανός και Λουσέρο, με τον Παπαστεριανό να μένει πιο πίσω για να καλύπτει τον πιο ελεύθερο και επιθετικογενή Άντριαν Λουσέρο.

Δεκάρι ο Οβίντιου Ερέα, που αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων με τη φανέλα της Ξάνθης έως τώρα.

Δεξί εξτρέμ ο Ντάνι Νιέτο, με τον Σολτάνι να μένει εκτός ενδεκάδας, αφού διανύει την περίοδο ντεφορμαρίσματος του, και αριστερό ο Νικολάι Ντιμιτρόφ, που σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό.

Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes