«Μη με σκας»: Η σειρά που… έσκασε σαν φούσκα! - ALLGRSERIES - TV NEWS

4 Νοεμβρίου 2015

«Μη με σκας»: Η σειρά που… έσκασε σαν φούσκα!

Το περιμέναμε πώς και πώς αλλά δυστυχώς απογοήτευσε τους τηλεθεατές. Η σειρά «Μην με σκας» έχει πρωταγωνιστές δύο ηθοποιούς που δεν χρειάζονται συστάσεις έχοντας διαγράψει πολλά χιλιόμετρα και στην τηλεόραση και στο θέατρο: τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Και μόνο η είδηση της συνεργασίας τους σε καινούργια σειρά έκανε τους τηλεθεατές να την περιμένουν με ανυπομονησία να… σκάσει στο τηλεοπτικό τοπίο και τα στελέχη του ALPHA να πιστεύουν ότι θα έχουν στο πρόγραμμά τους ακόμα μία πετυχημένη ελληνική σειρά. Τελικά η σειρά βγήκε και αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών αποδεικνύοντας ότι στο κανάλι της Κάντζας πόνταραν σε μία… φούσκα.

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι ότι το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι κατέχουν την τέχνη της συγγραφής πολύ καλά, αλλά τα όσα λέγονται και γίνονται στη σειρά είναι… σαν να το έχουν γράψει κάποιοι άλλοι! Όχι! Με το «Μη με σκας»… δεν σκάσαμε στα γέλια! Καθόλου! Όσο για τους δύο πρωταγωνιστές και τους υπόλοιπους ηθοποιούς κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν γνωρίζουν την Τέχνη της υποκριτικής. Τις πταίει; Γιατί η σειρά… δεν βλέπεται; Γιατί πραγματικά δεν είναι να την δεις, αφού η ατμόσφαιρα, η αισθητική της, η ιστορία, οι διάλογοι… όλα αυτά και πολλά ακόμα μεταφέρουν τον τηλεθεατή πολλά χρόνια… πίσω!

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η πρεμιέρα της έφερε στον ALPHA 17,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 16,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ την επόμενη βδομάδα, το δεύτερο επεισόδιο, παρακολούθησαν αρκετά λιγότεροι τηλεθεατές δίνοντας στο κανάλι της Κάντζας 14,1% μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο τα στελέχη του σταθμού μάλλον παρατήρησαν ότι η σειρά δεν είναι πράγματι… ό,τι καλύτερο και δικαιολογώντας τους τηλεθεατές που τράπηκαν σε φυγή προσπαθούν να κάνουν αλλαγές. Έτσι στα γυρίσματα που γίνονται αυτές τις μέρες έχουν αλλάξει ορισμένους από τους συνεργάτες, πίσω από τις κάμερες, που πίστευαν ότι έφεραν την ευθύνη για αυτή την… παλαιακή εικόνα.

Τα αποτελέσματα δεν θα τα δούμε σήμερα, στο καινούργιο επεισόδιο, αλλά από την επόμενη βδομάδα, στο τέταρτο κατά σειρά επεισόδιο που θα έχει δεχτεί… διορθωτικές παρεμβάσεις. Ας ελπίσουμε ότι… κάτι θα γίνει γιατί πρέπει να γίνονται ελληνικές παραγωγές, αρκεί να μην κάνουν τους τηλεθεατές… να σκάνε από το κακό τους!



Γρηγόρης Μελάς/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes