Ξάνθη - Πανιώνιος (11η γωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

22 Νοεμβρίου 2015

Ξάνθη - Πανιώνιος (11η γωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανιώνιο, από τον SportsOverAll.

Η 11η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος «τρέχει» ήδη, αφού ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος, που ξεκίνησε στις 15:00, ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να νικά με 1-0, ενώ το ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και το ντέρμπυ των «αιωνίων», ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 το απόγευμα. Συνεχίζουμε με την αυριανή μέρα, οπότε και θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός στις 15:00, Ξάνθη - Πανιώνιος και Πλατανιάς - Λεβαδειακός στις 17:15 και το Πανθρακικός - ΑΕΚ στις 19:30. Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα με το ματς Βέροια - Ηρακλής στις 19:30.

Πριν δύο εβδομάδες ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας και για τις δύο ομάδες, όταν οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν την Καλλονή, στη Μυτιλήνη, όπου και απώλεσαν 2 βαθμούς λόγω ενός κακώς υποδειγμένου πέναλτι στο 93', και οι φιλοξενούμενοι να «κατακτούν», άλλο ένα τρίποντο στη φετινή τους πορεία, αφού νίκησαν και τον Πλατανιά, εντός έδρας, με 2-1. Προβλήματα για την ομάδα της Ξάνθης, αφού πλέον αντιμετωπίζει ομάδες που, έστω και θεωρητικά είναι στα μέτρα της, αλλά και πάλι δείχνει να «χωλαίνει» επιθετικά, ενώ αντίθετα ο Πανιώνιος ταξιδεύει στην Ακριτική πόλη με το ηθικό στα ύψη, αφού βρίσκεται στην 3η θέση και έχοντας μάλιστα παίξει με τις περισσότερες «δυνατές» ομάδες του πρωταθλήματος. 

Και αύριο θα έχει απόντες η αποστολή της Ξάνθης, αφού θα απουσιάσουν από τον αγώνα οι τραυματίες Βασιλακάκης, Παπαστεριανός και Δεμένικος, ενώ λογικά εκτός θα μείνουν και οι Έλτον, Τόμιτς για άλλους λόγους, σε αντίθεση με τον Καρυπίδη που όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του.

Αρκετά μεγάλη η προϊστορία των αγώνων μεταξύ Ξάνθης και Πανιωνίου, αφού μιλάμε για δύο από τις ομάδες που έχουν πάρα πολλά χρόνια στην Α' Εθνική. Έτσι έχουμε να πούμε, πως έχουν διεξαχθεί 54! αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων. Η «Ακρίτες» στο σύνολο αυτών μετρούν, 15 νίκεςμ 7 ισοπαλίες και 4 ήττες εντός έδρας, ενώ συνολικά 24 νίκες, 16 ισοπαλίες και 14 ήττες, συμπεραίνουμε λοιπόν, πως αυτοί είναι που έχουν το πάνω χέρι βάσει προϊστορίας και ειδικά στα ματς που διεξάγονται στην πόλη της Ξάνθης.

Η Ξάνθη, μπορεί να είναι αήττητη εκτός έδρας, αλλά μετρά και μόλις μια νίκη στα ματς που έχει παίξει μέσα στο «σπίτι» της. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν πως πρέπει αυτό να ανατραπεί και σιγά - σιγά να αρχίσει να παίρνει νίκες, έτσι ώστε να μην πέσει πιο κάτω στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος μετρά 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση(τον προσπέρασε προσωρινά ο Αστέρας, με έναν αγώνα παραπάνω), και χωρίς πίεση ή άγχος ταξιδεύει στην Ακριτική πόλη για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το αυριανό παιχνίδι, με σαφή στόχο φυσικά το τρίποντο έτσι, ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Συμπέρασμα; Λογικά θα δούμε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι από τα προηγούμενα της Ξάνθης, με περισσότερη ενέργεια και ίσως γκολ.




ΞΑΝΘΗ

4-2-3-1 για την Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζέναμο.

Στα σέντερ μπακ οι Φάρκας και Καρυπίδης, με τον Φλίσκας να μετατοπίζεται μετά από καιρό στη φυσική του θέση στον άξονα ως 6αρι.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ αριστερό ο Φερνάντο Γουάλας.

Στον άξονα όπως ήδη είπα ο Φλίσκας με παρτενέρ τον Άντριαν Λουσέρο, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Οβίντιου Ερέα.

Δεξί εξτρέμ ο Καρίμ Σολτάνι, και στην άλλη πλευρά ο Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

4-2-3-1 και για τον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, που επιστρέφει σε γνώριμα μέρη αύριο.

Τερματοφύλακας ο Παπαδόπουλος.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρισβάνης και Χατζηισαίας.

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας θα βρίσκεται λογικά ο Βαλεντίνος Βλάχος, ενώ στην αριστερή θα είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Στον άξονα ως 6αρι ο Κόρμπος, με βοήθειες από τον Σιώπη.

Δεκάρι ο Μπακασέτας, με τους Μπουμάλ και Βιγιάλμπα, δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα.

Σέντερ φορ ο Τάσος Καραμάνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes