ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (15η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

19 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (15η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες



Μετά από δύο εβδομάδες αποχής, επιστρέφουμε με ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες για τον αυριανό αγώνα, ανάμεσα σε Γιάννινα και Ξάνθη, από τον SportOverAll.



Ο Ατρόμητος επικράτησε του Πανιωνίου εντός έδρας με 1-0 ανοίγοντας την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στις 15:00, δύο περίπου ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Βέροια - Αστέρας Τρίπολη, όπου και πάλι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, ενώ πριν λίγο ολοκληρώθηκε και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, με τους Πειραιώτες να παίρνουν το «διπλό», με 0-2. Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί αύριο με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πλατανιάς στις 15:00, και τους αγώνες Παναιτωλικός - Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη στις 17:15, ενώ στις 19:30 ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με τον αγώνα ΑΕΚ - Λεβαδειακός στις 19:30.

Αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν μεσοβδόμαδα αναμετρήσεις, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον μεν ΠΑΣ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας και να παραχωρεί μια λευκή ισοπαλία, αλλά παρ'όλα αυτά να προκρίνεται, ενώ τη δε Ξάνθη να ταξιδεύει στην Ελευσίνα, για να αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό, τον οποίο κέρδισε με 0-5, αλλά είχε ήδη αποκλειστεί αφού στα άλλα δύο κρίσιμα ματς του ομίλου γνώρισε την ήττα από ΑΕΚ και Λάρισα. Για το πρωτάθλημα η τελευταία αναμέτρηση των γηπεδούχων ήταν αυτό στα Χανιά, όπου και επικράτησαν με 0-1 του Πλατανιά, ενώ για τους φιλοξενούμενους το εντός έδρας, με αντίπαλο την Βέροια που έληξε 1-1 και με λιγοστές φάσεις.

Απουσίες υπάρχουν και για τις δύο ομάδες. Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ίλιτς, Τσάβες, Ιωάννου και Φόνσι, με τους δύο πρώτους μάλιστα να αποτελούν σημαντικές απώλειες ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στην αντίπερα όχθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Τόμιτς, Κρίστοφερ, Έλτον, Ζαρόπουλο, Ζαραδούκα και Παπαστεριανό παρά το πολύ καλό ματς που έκαναν και οι δύο πρώτοι την Πέμπτη στον αγώνα Κυπέλλου.

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Άγιαξ της Ηπείρου, αφού σε σύνολο 22 αγώνων μετρά 9 νίκες, 10 ισοπαλίες και 3 ήττες. Βέβαια οι περισσότερες από τις 9 νίκες προέρχονται από αρκετά παλιά, όταν και οι δυο ομάδες ήταν στη Β' Εθνική, ενώ τα χρόνια που οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στα πλαίσια της Α' Εθνικής, επικρατεί περισσότερο η ισοπαλία και είναι μοιρασμένα τα ματς.

Σίγουρα υπάρχει κάποια κόπωση και για τις δύο ομάδες, αφού αυτό θα είναι το τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα, ίσως λίγο λιγότερη για τους γηπεδούχους, αφού ο αγώνας Κυπέλλου τους ήταν την Τρίτη, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν πριν δυο ημέρες. Ένα πιο κλειστό παιχνίδι αναμένουμε να δούμε αύριο, αφού ο μεν ΠΑΣ Γιάννινα, έχει σημαντικές ελλείψεις από την μεσοεπιθετική γραμμή του, ενώ η δε Ξάνθη δε φημίζεται φέτος για τη δική της αντίστοιχα. Λογικά θα επιδιώξουν και οι δυο ομάδες να εκμεταλλευτούν τις όποιες οργανωμένες τελικές καταφέρουν να «φτιάξουν» ή ίσως να χτυπήσουν και στη κόντρα σε κάποιες φάσεις.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η αποστολή: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Κοζορώνης, Λίλα, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Φερφελής, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Καρανίκας, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης και Μασούρας.

4-2-3-1 για τον Γιάννη Πετράκη.

Τερματοφύλακας ο Μάρκος Βέλλιδης, που πραγματοποιεί μια εξίσου καλή σαιζόν με πέρυσι και φέτος.

Στα σέντερ μπακ θα βρίσκονται λογικά οι Τζημόπουλος και Μπέριος.

Δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι λογικά ο Άντραζ Στρούνα, ενώ αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Αλέξης Μιχαήλ.

Στον άξονα θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Τσουκαλάς και Λίλα, αν και πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Κοζορώνης.

Σαν δεκάρι θα αγωνιστεί ο Ευριπίδης, ελλείψει του Τσάβες, ενώ κοντά του, από δεξιά ο Ηλιάδης και στο δεξί φτερό ο Νόε Ακόστα.

Σέντερ φορ ο Μιχάλης Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Φάρκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Ερέα, Ορφανίδης, Νιέτο, Καπετάνος, Ράνος, Ντιμιτρόφ.


4-2-3-1 και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζέναμο.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Φάρκας - Καρυπίδης, πιθανότητες συμμετοχής, όμως έχει και ο Λισγάρας, στη θέση του Πάβολ Φάρκας.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ αριστερό ο Γουάλας.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Άντριαν Λουσέρο και Βασιλακάκης, βέβαια υπάρχει και ο Κώστας Φλίσκας, που ένεκα και της απουσίας του Παπαστεριανού, διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, αλλά στη θέση του Βασιλακάκη.

Μπροστά τους πιο ελεύθερος ο Οβίντιου Ερέα.

Δεξί εξτρέμ ο Ντάνι Νιέτο, ενώ στο αριστερό φτερό της επίθεσης λογικά θα βρίσκεται ο νεαρός Παναγιώτης Τριάδης.

Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος, που επιτέλους άνοιξε λογαριασμό την φετινή χρονιά, αφού την Πέμπτη σκόραρε το πρώτο του γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes