«Κάτω Παρτάλι»: Τα 250.000 ευρώ, η Ζέτα και η ματαίωση! - ALLGRSERIES - TV NEWS

7 Δεκεμβρίου 2015

«Κάτω Παρτάλι»: Τα 250.000 ευρώ, η Ζέτα και η ματαίωση!

Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης:

Τα νέα για το τηλεοπτικό χωριό του Mega δεν είναι καλά… Και αυτό γιατί εξοφλήθηκε σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων προς την εταιρία παραγωγής και στη συνέχεια προς τους συντελεστές, δεν συνέβη το ίδιο και με την επόμενη δόση που είχε προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα. 

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε από την εταιρία νέα προθεσμία 15 ημέρων προκειμένου να βρεθούν τα λεφτά – τα οποία λέγεται πως είναι περισσότερα από 250.000 ευρώ – για να ξεκινήσουν και πάλι γυρίσματα. Μάλιστα οι πρώτες σκηνές με την Ζέτα είχαν προγραμματιστούν να γίνουν στο Καπανδρίτι στις αρχές της εβδομάδας αλλά αναβλήθηκαν. 

Από το κανάλι υπάρχει αδυναμία και αυτό έχει να κάνει βέβαια με το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που παραμένει σε εκρεμμότητα. Αποφάσεις ίσως ληφθούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο ωστόσο ο Λευτέρης Παπαπέτρου φέρεται να έχει διαμηνύσει τόσο στην παραγωγό εταιρία όσο και στο κανάλι πως αν δεν μπουν χρήματα όχι μόνο δεν ξεκινά γυρίσματα αλλά ματαιώνει και οριστικά την προβολή του τρίτου κύκλου. Άσχημα νέα για τις σειρές για μια ακόμη φορά…




πηγή: nassos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes