«Κόβεται» το «Μη με σκας» με Μπέζο-Φιλιππίδη! - ALLGRSERIES - TV NEWS

12 Δεκεμβρίου 2015

«Κόβεται» το «Μη με σκας» με Μπέζο-Φιλιππίδη!

Ήρθε… δεν την είδαν… και έφυγε! Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το newsit.gr τα στελέχη του ALPHA βλέποντας τη δικαιολογημένη αντίδραση των τηλεθεατών στη σειρά «Μη με σκας» αποφάσισαν να την… παγώσουν.

Παρά το ότι στη σειρά πρωταγωνιστούσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Μπέζος και άλλοι καλοί ηθοποιοί και το σενάριο υπέγραφαν δύο πολύ έμπειροι και καλοί σεναριογράφοι, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, το αποτέλεσμα ήταν… απογοητευτικό και πολύ κάτω του μετρίου, κάνοντας κακό και στο κανάλι της Κάντζας αλλά και στους ίδιους τους συντελεστές. Έτσι λοιπόν είχαν αποφασίσει να την… επιδιορθώσουν και για το λόγο αυτό σταμάτησαν την προβολή της μέχρι να φτάσουν σε επιθυμητό και σωστό αποτέλεσμα. Ωστόσο όλο αυτό τον καιρό τόσο τα στελέχη όσο και οι συντελεστές θεωρούσαν ότι η σειρά είχε «χαλάσει» το καλό της όνομα στο τηλεοπτικό κοινό που περίμενε να δει τους δύο ηθοποιούς μαζί και τελικά απογοητεύτηκε πλήρως με το αποτέλεσμα.

Η… δεύτερη σκέψη λοιπόν ήταν μήπως δεν έπρεπε η σειρά να επιστρέψει και να «παλέψει» για να κερδίσει τους τηλεθεατές. Μετά από συσκέψεις λοιπόν αποφάσισαν να την βγάλουν από το… ψυγείο και να την βάλουν… στο χρονοντούλαπο της ιστορίας… για να ξεχαστεί! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η σειρά «Μην με σκας» δεν θα… σκάσει ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη του ALPHA συμφώνησαν και με την εταιρεία παραγωγής και με τους συντελεστές να «λύσουν» το συμβόλαιο!

Βέβαια στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη και για αυτό μελετούν σενάρια που μπορεί να περάσουν στο στάδιο της παραγωγής και οι δύο ηθοποιοί να είναι σε κάποια καινούργια σειρά είτε μαζί, είτε χώρια…! Άλλωστε στον ALPHA θέλουν να συνεχίσουν να έχουν στο πρόγραμμά τους σειρές που θα κερδίζουν τους τηλεθεατές, όπως οι «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» κι όχι κάποιες που… σκάνε τους τηλεθεατές από απόγνωση με αυτό που βλέπουν…!




πηγή: Γρηγόρης Μελάς/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes