«Οι Συμμαθητές»: Αυτό είναι το φινάλε της Κρίστης! - ALLGRSERIES - TV NEWS

11 Δεκεμβρίου 2015

«Οι Συμμαθητές»: Αυτό είναι το φινάλε της Κρίστης!

Μετά την πετυχημένη παρουσία της στη σειρά «Οι συμμαθητές» του ANT1, έφτασε η ώρα που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα πει το μεγάλο «αντίο» μ’ ένα... happy end. Διαβάστε το αποκλειστικά μόνο στο TiVi Σίριαλ!

Είναι γνωστό πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι αδύνατον να κάνει καθημερινά γυρίσματα. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά, με τους συντελεστές, φυσικά, να δείχνουν μεγάλη κατανόηση. 

Ο σεναριογράφος της σειράς εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της ηθοποιού, αποφάσισε να κάνει και την Κρίστη να περιμένει παιδί. 

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, όπως έχουμε δει η Κρίστη μένει έγκυος και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο πατέρας. Ο Στέφανος, ο Βασίλης ή ο... Ανδρέας; Το νέο διαδίδεται και δεν αργεί να φτάσει στ’ αυτιά της Μαριλένας και του Ανδρέα. Μετά από λίγες ημέρες το μυστήριο φαίνεται να λύνεται. Ετσι η γυναίκα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Στέφανο, ο οποίος της εξομολογείται: «Κρίστη, θέλω να είμαι ο άντρας σου... Θέλω να με παντρευτείς... Εκεί μέσα έχεις το παιδί μου!». 

Και ενώ η Κρίστη είναι έτοιμη να δεχτεί την πρόταση, αλλάζει γνώμη. «Ζω χρόνια μόνο με τον εαυτό μου και με ξέρω πια πολύ καλά Στέφανε. Ποτέ δεν θα γίνω η γυναίκα κάποιου. Ολος ο κόσμος με ρωτά: “Δεν φοβάσαι; Πώς αποφάσισες έτσι ξαφνικά να πας Λονδίνο;”». 

Ωστόσο, η ίδια δεν αποκλείει το γεγονός να τον επισκέπτεται κάθε Σαββατοκύριακο στην Ιταλία. Πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η Κρίστη μαζί με τον Ανδρέα και τον Φρίντομ αρχίζουν να πακετάρουν τα πράγματά της. Μέχρι που πηγαίνουν στο σπίτι της η Μαριλένα και η Βάλια για να την αποχαιρετίσουν. Εκεί, όμως, η Κρίστη έχει άλλα σχέδια αφού ζητά να μείνει λίγο μόνη με τη Μαριλένα και τη Βάλια. «Σας χρωστάω μια μεγάλη συγγνώμη που σας έκανα τη ζωή δύσκολη... Τι να πρωτοθυμηθώ!», τους λέει και συνεχίζει: «Από τότε που έμαθα για το μωρό νιώθω περίεργα... Σαν το κορμί μου να μην ανήκει μόνο σε μένα!», και απευθυνόμενη στον Ανδρέα τον δικαιολογεί για την αλλαγή στη συμπεριφορά του: «Σας ζητάω συγγνώμη για τις υστερίες μου! Τον τελευταίο καιρό μπορούμε να τα φορτώσουμε και στην εγκυμοσύνη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes