«The 2night Show»: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για 9/12/15 και 10/12/15 - ALLGRSERIES - TV NEWS

9 Δεκεμβρίου 2015

«The 2night Show»: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για 9/12/15 και 10/12/15

Ποιους θα υποδεχτεί σήμερα Τετάρτη (9/12/15) και Πέμπτη (10/12/15) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην βραδινή του εκπομπή στον ANT1;

Ο παρουσιαστής την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο «The 2night Show» υποδέχεται τον δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη που μιλάει για το κύμα αντιδράσεων που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του στα social media. Ο Τζίμης Πανούσης σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του σχολιάζει με το δικό του σατυρικό και αυθόρμητο τρόπο την επικαιρότητα. Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει λίγο από την λάμψη των διάσημων stars στην οθόνη μας ενώ θα γνωρίσουμε καλύτερα και την παρουσιάστρια Τζέφη Ζαχαροπούλου.

Την Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου, στο «Τhe 2night Show» στις 23:15 βρίσκεται ο πολιτικός και «μύθος» της αθλητικής δημοσιογραφίας, Μανώλης Μαυρομάτης, ο οποίος μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των μεταδόσεων του. Το πλατό μας «νοστιμεύει» με την εμφάνιση του Δημήτρη Σκαρμούτσου και τη μοναδική φωνή της Αγγελική Ηλιάδη. Ετοιμαστείτε, επίσης, για μια ανατολίτικη νύχτα, σε ρυθμούς belly dancing, και απολαύστε μεγάλες δόσεις χιούμορ από τον Δημήτρη Σταρόβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes