Φευγάτος ο Πανόπουλος από την Ξάνθη! - ALLGRSERIES - TV NEWS

10 Ιανουαρίου 2016

Φευγάτος ο Πανόπουλος από την Ξάνθη!


Σύμφωνα με τον Κώστα Πλιάτσικα και το blog του Marcasl.blogspot.gr, ο Χρήστος Πανόπουλος, ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης, «ψάχνεται» για την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γήπεδα. Μάλιστα το ίδιο άρθρο, που θα δείτε και παρακάτω, γράφει πως ανοίγεται και σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως η ναυτιλία. 


Παρακάτω αναλυτικά το άρθρο που έγραψε ο Κώστας Πλιάτσικας:

«Ο Αλέν Ντελόν είχε πει κάποτε ότι «είναι τέχνη να αποφασίζεις πότε θα τα παρατήσεις και στο κάτω – κάτω της γραφής, καλύτερα να σε ρωτούν γιατί σταμάτησες, παρά γιατί συνεχίζεις». 

Για΄να μαι ειλικρινής και να το ξεκαθαρίσω εξ αρχής, αγνοώ κατά πόσον ο Χρήστος Πανόπουλος ασπάζεται και σε ποιο βαθμό το απόφθεγμα του φημισμένου Γάλλου ηθοποιού.  

Μια φορά πρόσωπα που ζουν την καθημερινότητα της ομάδας και είναι σε θέση να γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, επιμένουν πως για πρώτη φορά ο ισχυρός άνδρας της θρακιώτικης ομάδας όχι απλά θα έφευγε σήμερα αν μπορούσε από την Ξάνθη και κατ΄επέκταση από τον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ψάχνεται όσο ποτέ άλλοτε για την έξοδό του.  

«Δεν είμαι εξαρτημένος απο τίποτα στην ζωή μου. Εαν μπορούσα να φύγω αύριο, θα έφευγα…» τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το μέλλον του στην Ξάνθη και πρόσθεσε: 

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει να ακριβοπουλήσω την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε καν το σωστό ντιλ. Θέλω να δώσω ότι υπάρχει μια εταιρία που δεν χρωστάει σε κανέναν, που ορκωτοί λογιστές σε έναν έλεγχο θα τελείωναν σε δύο ώρες. Και αμέσως μετά να πω γεια και ευχαριστώ…». 

Το δεύτερο σκέλος της τοποθέτησής του κάθε άλλο παρά τυχαίο υπήρξε, δεδομένου πως αποτελεί ένα άτυπο άνοιγμα και μια αυτοδιαφήμιση αν θέλετε προς κάθε ενδιαφερόμενο, για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. 

Κι όχι μόνο της ΠΑΕ, δεδομένου πως στο «πακέτο» περιλαμβάνονται και οι εγκαταστάσεις της ομάδας στο Σαλέ. 

Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως ο Πανόπουλος θα δώσει την ομάδα στον πρώτο… τυχόντα και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. 

Παρεμπιπτόντως, το περασμένο καλοκαίρι δεν του πήγαινε η καρδιά να κάνει… πάσα την ομάδα της Θράκης στον ιδιοκτήτη της Φενέρμπαχτσέ Αζίζ Γιλντιρίμ που σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ είχε συνάντηση μαζί του για την αγορά της ΠΑΕ. 

Ασχετα από την χιουμοριστική διάψευση των συζητήσεων (κάτι που το συνηθίζει άλλωστε) οι δύο πλευρές ήρθαν πράγματι σε επαφή. Κι ας μην επιβεβαιώνεται.

Ελα όμως που ο Πανόπουλος δεν επέτρεψε στον εαυτό του να συμφωνήσει να μετατραπεί η Ξάνθη σε μια θυγατρική ομάδα της Φενέρ. Να περάσει ο επόμενος...

Κι όπου επόμενος τιμονιέρης, όχι ασφαλώς οι δύο γιοι του Γιάννης και Ριχάρδος, οι οποίοι αν και αγαπούν το επιχειρείν εντούτοις δεν κυλάει στις φλέβες τους το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου. 

Το τελευταίο διάστημα αμφότεροι ασχολούνται με τα εμπορικά καράβια που πρόσφατα πέρασαν υπό την στέγη της οικογένειας κι εκεί είναι που ρίχνουν όλο τους το βάρος.  

Κι όλα αυτά την στιγμή που ο «Mr. Skoda» έχει αραιώσει στο μίνιμουμ τις εμφανίσεις του όχι στην πόλη της Ξάνθης (εκεί όπου σπάνια τον συναντά κανείς εδώ και πολλά χρόνια) αλλά στα επίσημα εντός έδρας παιχνίδια και γενικότερα εντός των τειχών στα Πηγάδια. 

Ακόμη και εκείνα τα θρυλικά – πολύωρα και κεκλεισμένων των θυρών group therapy με τους παίκτες, πάει καιρός που έχουν πάει στην άκρη. Ασφαλώς και τίποτα δεν είναι τυχαίο… »

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (8/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes