Νίκη Βόλου: Με 3-2 επιβλήθηκε κόντρα της Βέροιας σε φιλικό - ALLGRSERIES - TV NEWS

11 Αυγούστου 2014

Νίκη Βόλου: Με 3-2 επιβλήθηκε κόντρα της Βέροιας σε φιλικό

Φιλικό πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανθεσσαλικό, με την Νίκη Βόλου να έχει βρεθεί 2-0 πίσω στο σκορ, όμως η ομάδα του Βόλου κατάφερε και έκανε την απόλυτη ανατροπή, και επικράτησε με 3-2 επί της Βέροιας.


Το σκορ άνοιξε στο  4' όταν ο Παυλίδης έκλεψε την μπάλα, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπεν και εξέθεσε την άμυνα της Νίκης, που έβλεπε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να περνάει τον Ταΐρη και να σκοράρει σε κενή από τερματοφύλακα εστία.

Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 όταν ο Μπαργκάν προχώρησε ανενόχλητος από τα αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πάλι ο Μουζακίτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Αμαρνατίδης, αντί να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε προς τα πίσω πετυχαίνοντας το αυτογκόλ.

Η απόλυτη ανατροπή στο 58' ο Ροτζέριο ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας μέσα στην περιοχή, στο σημείο του πέναλτι και λίγο πιο δεξιά, και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Τόρες για το 3-2
Η Νίκη μείωσε στο 43ο λεπτό, με τον Μουζακίτη να εκτέλεσεί  φάουλ και ο Ίβενς πήδηξε χωρίς αντίπαλο στο ύψος της μικρής περιοχής, καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα.


Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Ίβενς, Αργύρης (63’ Καρασαλίδης), Σωτηράκος, Αναστασόπουλος (34’ Μέτσε), Κυζιρίδης (34’ Ροτζέριο), Κορέτα, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτη (63’ Σταμπολζίεφ).

Βέροια: Τόρες, Αραγονές, Αμαραντίδης, Καταλά, Βέρτζος, Όστοιτς, Παυλίδης, Θεδρίκ, Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Καλί, Χασελμπάινκ, Βέθκεθ, Ντόγος, Βεργώνης, Εσπάρθα, Τσάμης, Κατσούλης, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes