Πανθρακικός: Φιλική νίκη κόντρα στην Ξάνθη με 1-0 - ALLGRSERIES - TV NEWS

10 Αυγούστου 2014

Πανθρακικός: Φιλική νίκη κόντρα στην Ξάνθη με 1-0

Τέταρτο φιλικό για την ομάδα της Ξάνθης, δεύτερη ήττα συνολικά, με μια ισοπαλία κόντρα σε ΑΕΚ και Βέροια, και δύο ήττες με ΠΑΟΚ και τώρα κόντρα στον Πανθρακικό οι Ακρίτες ηττήθηκαν με σκορ 1-0.

Στο 12ο λεπτό, σέντρα του Γκιγέρμο, με προβολή ο Χασομέρης στέλνει την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, μακρινό σουτ του Μπέρτου μπλόκαρε δύσκολα, με διπλή προσπάθεια ο Φερνάντες. Σουτ του Τσουμάνη στο 20' μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία χωρίς να ανησυχήσει τον Κυριακίδη. Στο 26΄η Ξάνθη προσπαθεί να απειλήσει ξανά από μακριά με σουτ του Αντώνη Ράνου, με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού να μπλοκάρει.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 53' όταν, με πάσα του Τζάνη στον Πέρεζ, αυτός με τακουνάκι βρίσκει τον Χασομέρη που με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα βρει στόχο κάνοντας το 1-0. Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, με σέντρα  του Μπέρτου από τα δεξιά, ο Σολτάνι κάνει ανάποδο ψαλιδάκι, με τον Φερνάντες να δειώχνει με υπερένταση.


*Επιβεβαιώθηκε και ο SportsOverAll, καθώς είχε πει πως στο φιλικό με τον Πανθρακικό σήμερα, η ομάδα της Ξάνθης και ο Σάκης Τσιώλης θα μπορέσει να «ρίξει» στην μάχη τον Παναγιώτη Τριάδη, έπειτα από τον τραυματισμό του! (δες το σχετικό άρθρο εδώ)

Διαιτητής
: Γιάννης Τοπούζης (ΕΠΣ Θράκης)
Βοηθοί:  Χατζημωυσιάδης (ΕΠΣ Ξάνθης), Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου), Κυριαζίδης (ΕΠΣ Έβρου)
Γήπεδο: Δ.Α.Κ. Κομοτηνής


Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: (Απόστολος Μάντζιος): Φερνάντες, Σερφά, Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Μεχία, Γκιγέρμο, Κάσες, Μπαικαρά, Τσουμάνης, Τζάνης, Χασομέρης



Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Λαδάκης, Καθάριος, Ντιγκινί, Πασχαλάκης, Γκουτζίδης, Φραγκούλης, Λίτσκας

Ξάνθη: (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Ουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Παπαστεριάνος, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι ,Ράνος.

Αναπληρωματικοί:
Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Τσαμούρης, Κολλάρας, Μπαρέττας, Πασχαλάκης, Κομεσίδης, Ομπόντο, Ρεναν, Λαζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes