ΕΨΙΛΟΝ: Η επίσημη ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη - ALLGRSERIES - TV NEWS

20 Οκτωβρίου 2014

ΕΨΙΛΟΝ: Η επίσημη ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη

Η πρώτη μέρα της στην τηλεόραση, σημαδεύτηκε από ένα γεγονός που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη.


Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, λίγες ώρες πριν την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους! 

Είναι ένα μόνο από τα «άγνωστα» στοιχεία για την καριέρα της δημοσιογράφου και τηλεπαρουσιάστριας, που τώρα ετοιμάζει τη νέα της εκπομπή με τίτλο #HASHTAG που έχει ήδη συζητηθεί.

Το νέο της τηλεοπτικό «σπίτι», το EPSILON,  την υποδέχεται ξεχωριστά με δύο αφιερωματικά special επεισόδια. Το πρώτο special επεισόδιο, που θα μεταδοθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ, μας  «ξεναγεί» στην επαγγελματική πορεία της Ελεονώρας από το 2001 και την… 11η Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα. 

Μια καριέρα που πέρασε πολλές διακυμάνσεις, επιτυχίες αλλά και κριτική. Καταξιωμένες προσωπικότητες της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης μιλούν για την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η ίδια αποκαλύπτει για πρώτη φορά άγνωστα παρασκήνια από τις συνεργασίες της, όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, τη σχέση «αγάπης και μίσους» με τα media αλλά και το στυλ της, ενώ μιλά και για τη μεταγραφή της στο E TV αλλά και τη νέα της τηλεοπτική πρόταση. 

Στην αφιερωματική εκπομπή της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, μιλούν οι: Γιάννης Λάτσιος, Πέτρος Κωστόπουλος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Γεωργιάδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Γρηγόρης Μελάς, Πέρης Χαλάτσης, Θέμης Μάλλης, Γιώργος Αϊβαλιώτης, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Πάνος Καλλίτσης και Ελενα Χριστοπούλου.

Το δεύτερο αφιερωματικό επεισόδιο από το EPSILON TV θα μεταδοθεί την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 23:00. Τη σκηνοθεσία των δύο special εκπομπών, υπογράφει η Νατάσσα Ιωάννου ενώ τη δημοσιογραφική έρευνα ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Όσο για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του #HASHTAG με την πρώτη έρευνα της Ελεονώρας για τη λέξη «ελευθερία», θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στις 23:00 το βράδυ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes