Τατιάνα Στεφανίδου: Θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο του STAR από τη νέα χρονιά - ALLGRSERIES - TV NEWS

23 Νοεμβρίου 2014

Τατιάνα Στεφανίδου: Θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο του STAR από τη νέα χρονιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μέσα από τον χώρο της διαφήμισης, η εκπομπή «Μία» από 1/1/2015 δεν θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του STAR. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Τατιάνα Στεφανίδου αποχωρεί από το κανάλι του STAR, καθώς έχει συμβόλαιο με το κανάλι.

Πριν από δύο χρόνια περίπου υπήρχε η σκέψη η Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει lead in στο κεντρικό δελτίο του καναλιού, αυτό όμως δεν έγινε πότε για δύο λόγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής από Έψιλον TV.

Η Τατιάνα δεν ήθελε να κάνει εκπομπή επειδή, θα «έπαιζε» σε ώρα μετάδοσης σε οποία υπάρχει και ο  Νίκος Ευαγγελάτος σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, και ο δεύτερος λόγος είναι ότι η τότε διοίκηση του καναλιού, υπό τον Σταμάτη Μαλέλη επιθυμούσε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς τότε ήταν η τελευταία χρονιά του δελτίου με lifestyle προσανατολισμό, όμως αυτό θα έφερνε κοινά στο δελτίο πολύ μεγαλύτερων ηλικιών από αυτά που επιθυμούσε το κανάλι τότε. Πλέον όμως ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν κάνει εκπομπή στην συγκεκριμένη ώρα μετάδοσης, και το lifestyle δελτίο δεν υφίσταται πλέον, καθώς έχει γίνει καθαρά ενημερωτικό. Οπότε, είναι πολύ πιθανό από την νέα χρονιά η Τάτι να δίνει lead in στο δελτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes