Όσα θα δούμε στο κινηματογραφικό φινάλε του «Μπρούσκο» - ALLGRSERIES - TV NEWS

28 Μαΐου 2015

Όσα θα δούμε στο κινηματογραφικό φινάλε του «Μπρούσκο»

Ενα ιδιαίτερα ανατρεπτικό φινάλε που θα κόψει την... ανάσα στους τηλεθεατές έχουν ετοιμάσει οι συντελεστές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο».

Ολα ξεκινούν από την είσοδο ενός μυστηριώδους άντρα που σχεδιάζει την απαγωγή του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη!

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο». Το φινάλε -που θα παρακολουθήσουμε κοντά στα τέλη Ιουνίου- είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό και όσοι το γνωρίζουν ή παραβρέθηκαν στο πολύωρο γύρισμα τηρούν σιγή ιχθύος.

Πάντως, μέχρι και την τελευταία στιγμή οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι καταιγιστικές και αναμένεται να καθηλώσουν γι' ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές. Μία από αυτές θα διαδραματιστούν κατά τη διάρκεια της πιο σημαντικής ημέρας στη ζωή της Βασιλικής και του Μηνά. Αυτή δεν είναι άλλη από την ημέρα που το ερωτευμένο ζευγάρι καταφέρνει, επιτέλους, να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το σχέδιο του Νικηφόρου
Την ώρα που η Βασιλική και ο Μηνάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πρόκειται να παντρευτούν σε ένα ερημικό ξωκλήσι με κουμπάρο τον Σήφη, στα Χανιά εμφανίζεται ένας άγνωστος και ιδιαίτερα μυστηριώδης άντρας. Ο Νικηφόρος, όπως ονομάζεται, έχει έρθει με σκοπό να κάνει κακό στην οικογένεια Ματθαίου και ειδικότερα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τού άντρα με έναν άλλον που έχει δώσει την εντολή να μπει στη ζωή τους, αποκαλύπτεται πως θα εμπλακεί και ο Σήφης ως έμμεσος στόχος τους. Κάπως έτσι ο Νικηφόρος αρχίζει να οργανώνει με ιδιαίτερη προσοχή το σατανικό σχέδιό του που θα φέρει στην παγίδα του το νεαρό ζευγάρι και τον Σήφη. Φυσικά, τους πραγματικούς λόγους που κρύβονται πίσω από το σκοτεινό σχέδιό του θα τους μάθουμε στα επεισόδια του τρίτου κύκλου.

«Εδώ θα πεθάνετε και οι τρεις»!
Μετά το γάμο, το νιόπαντρο ζευγάρι κατευθύνεται στην ερημική παραλία που γνωρίστηκαν για το γαμήλιο γλέντι. Λίγο πριν φτάσουν στο σημείο, όμως, αντικρίζουν έναν αναίσθητο άντρα στο δρόμο. Δίχως δεύτερη σκέψη ο Αχιλλέας σταματά το αυτοκίνητο, ώστε να τον βοηθήσει. Εκείνος, όμως, σηκώνεται απότομα και υπό την απειλή όπλου απαιτεί από τον άντρα και τη Μελίνα να τον ακολουθήσουν στο δάσος.

Τότε το χαμόγελο σβήνει από τα χείλη του ζευγαριού. Ο Αχιλλέας όντας πιο ψύχραιμος προσπαθεί να βρει τρόπους διαφυγής, ενώ η Μελίνα είναι τρομαγμένη και φωνάζει συνεχώς. Στη συνέχεια, οι άντρες που κρατούν το ζευγάρι παγιδευμένο στο δάσος αναγκάζουν τη Μελίνα να επικοινωνήσει με τον Σήφη και να ζητήσει από τον Σήφη να σπεύσει στο σημείο να τη βρει. Οπως και συμβαίνει. Η Μελίνα τηλεφωνεί στον Σήφη με πρόφαση ότι έχει μείνει από λάστιχο στην ερημιά και πως φοβάται πολύ. «Ηρέμησε, Μελίνα, σε παρακαλώ! Ο Αχιλλέας πού είναι;», τη ρωτά ο Σήφης, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καθησυχάσει, αλλά μάταια. «Πήγε να φέρει βοήθεια, αλλά αργεί πολύ. Δεν ξέρω μήπως χάθηκε, γιατί δεν ξέρει την Κρήτη. Φοβάμαι πολύ, πρέπει να έρθεις, σε παρακαλώ», λέει η Μελίνα και τον καθοδηγεί πού ακριβώς βρίσκεται.

Ο Σήφης παίρνει μαζί του και το όπλο του για να ρίξει μπαλωθιές στο γαμήλιο γλέντι του Μηνά και της Βασιλικής, αγνοώντας πως η βραδιά κρύβει εκπλήξεις και όχι τόσο ευχάριστες. Μόλις φτάνει στο σημείο αντικρίζει τη Μελίνα να κλαίει με λυγμούς και καθώς την πλησιάζει εμφανίζεται ο άντρας που τους απειλεί που σημαδεύει στο κεφάλι τον Αχιλλέα. Ομως, ο Αχιλλέας καταφέρνει με μια κίνηση να αφοπλίσει τον άντρα και να φωνάξει στη Μελίνα και τον Σήφη να τρέξουν να σωθούν. Πριν προλάβουν, όμως, ακόμα τρεις άντρες έχουν εμφανιστεί και με όπλα στα χέρια τούς απειλούν πως «εδώ θα πεθάνετε και οι τρεις!».

1 σχόλιο:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes