Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Μ’ αρέσει που βλέπω το “Λεωνίδα” καμιά φορά στην τηλεόραση» - ALLGRSERIES - TV NEWS

6 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Μ’ αρέσει που βλέπω το “Λεωνίδα” καμιά φορά στην τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης εξομολογήθηκε πώς νιώθει όταν βλέπει τη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα» να παίζεται σε επανάληψη 17 χρόνια μετά την προβολή της.

17 χρόνια πέρασαν από τη πρώτη προβολή του σήριαλ “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα”. Δεν είναι άδικο, ο κόσμος ακόμα να μιλάει για σένα, μέσα από αυτό το σήριαλ; Έχεις κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα στο θέατρο, σε πειραματικό και εναλλακτικό επίπεδο-που δεν θυμίζεις σε τίποτα πλέον ερμηνευτικά-εκείνον τον ...έφηβο, που παίζεται μονίμως σε επανάληψη....

«Μ’ αρέσει πολύ που έρχονται μικρά παιδάκια μετά την παράσταση και με κοιτούν χαμογελώντας, και μου ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες ενώ στο έργο κάνω δυο αντιπαθητικούς ήρωες, το “Κράτος” και τον “Ερμή”. Μ’ αρέσει που βλέπω το “Λεωνίδα” καμιά φορά στην τηλεόραση, είναι σαν να συμβαίνει εκείνη η ηλικία παράλληλα με το τώρα, σαν να ζει η μορφή μου σε δυο χρόνους. Είναι πρωτόγνωρο. Κακά τα ψέματα όμως, η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολλαπλάσια του θεάτρου, οπότε την επιτυχία και την διάρκεια προς το παρόν την πιστώνεται το μέσο. Εγώ, ευτυχώς, τώρα ασχολούμαι με ό,τι αγαπώ περισσότερο και έχω τη δυνατότητα να κάνω έργα που μ’ εκφράζουν», δήλωσε στο outnow.

1 σχόλιο:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes