Θανάσης Τσαλταμπάσης: Ετοιμάζεται να γίνει «Daddy Cool» - ALLGRSERIES - TV NEWS

5 Σεπτεμβρίου 2015

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Ετοιμάζεται να γίνει «Daddy Cool»

Δύσκολοι καιροί… για μπαμπάδες. Ευτυχώς όμως, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ο συγκεκριμένος πήρε το «πράσινο» φως και αναμένεται εντός του μήνα να πιάσει δουλειά. 

Ο λόγος για τον… πατέρα που θα πιάσει δουλειά στον ΑΝΤ1 πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Daddy cool». Στον ομώνυμο ρόλο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης που το σενάριο της Τίνας Καμπίτση τον θέλει να είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και μάλιστα στο μαγαζί που έχει, ένα μικρό καφέ, προσπαθεί να κάνει τους πελάτες του ευτυχισμένους. 

Ο Μάξιμος, όπως είναι το όνομά του, έχει μεγαλώσει το γιο του μόνος του αφού τον εγκατέλειψε η πρώτη σύζυγός του ενώ καλείται τώρα να μεγαλώσει και τη μικρή κορούλα του, αφού και η δεύτερη σύζυγός του έφυγε από το σπίτι. Τα προβλήματα της καθημερινότητας για έναν πατέρα που μεγαλώνει μόνος τα παιδιά του και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος εστιάζονται στην καινούργια κωμική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Ζαπατίνας. 

Έως τώρα, εκτός από τον Θανάση Τσαλταμπάση δεν έχει κλείσει η υπόλοιπη διανομή αλλά έχουν κάνει συζητήσεις με αρκετούς ηθοποιούς και οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες αφού στόχος τους είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε η σειρά να είναι έτοιμη να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο… αν βεβαίως το επιτρέψουν οι πολιτικές εξελίξεις. Πάντως η σειρά είναι από τα προγράμματα που ποντάρουν πολύ στο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύοντας ότι ο «Daddy» τους θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes