Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη (7η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

17 Οκτωβρίου 2015

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη (7η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη, από τον SportsOverAll.

Ήδη τη στιγμή που γράφω αυτή τη φράση έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ματς για την 7η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, αυτό είναι το Πλατανιάς - Πανθρακικός, το οποίο και έληξε με 4-0 υπέρ των γηπεδούχων, ένα σκορ που λίγοι περίμεναν. Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης και το Πανιώνιος - Καλλονή που ξεκίνησε στις 18:15, ενώ σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 20:30, θα ξεκινήσει το πρώτο ντέρμπυ της αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αύριο Κυριακή, είναι προγραμματισμένα τα παρακάτω ματς. Βέροια - Ατρόμητος (16:00), Λεβαδειακός - Παναιτωλικός (18:15), Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη (18:15) και το δεύτερο και τελευταίο ντέρμπυ της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ στις 20:30. Τέλος η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:15.

Διακοπή μεσολάβησε την εβδομάδα που μας πέρασε, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, έτσι όλες οι ομάδες, είχαν χρόνο ώστε να δουλέψουν και να βελτιωθούν, με τον τελευταίο τους επίσημο αγώνα να είναι 2 εβδομάδες πριν. Έτσι ο Αστέρας την 6η αγωνιστική υποδέχθηκε τον Πλατανιά και παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του, ενώ η Ξάνθη, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα της για φέτος, βγάζοντας όμως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, που συμπεριλάμβανε και τις 4 «ισχυρές» ομάδες του πρωταθλήματος.


Φτωχή η προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων, όπως φτωχή είναι και η συγκομιδή των Αρκάδων, αφού σε 9 ματς στην έδρα τους έχουν πάρει μόλις μία νίκη, έχουν ηττηθεί τρεις φορές, ενώ παραχώρησαν την ισοπαλία πέντε φορές, ενώ σε σύνολο 17 αγώνων, εντός και εκτός έδρας μετρούν 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες.


Από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν οι, Γιαννούλης, Κοζίτσκι και Γκοϊάν για τον Αστέρα, 3 πολύ σημαντικοί παίκτες, για τους «Αρκάδες», αφού σχεδόν πάντα βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα, ειδικά ο δύο τελευταίοι. Από την άλλη πλευρά οι «Ακρίτες» ταξιδεύουν σήμερα, σχεδόν πάνοπλοι, με μόνες απουσίες αυτές των Σολτάνι, που εκτίει και την τελευταία αγωνιστική της ποινής του (μετά και την έφεση που ασκήθηκε) και Καρυπίδη, αφού πλέον έχουν στη διάθεση τους και τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα, που δεν είχαν παίξει έως τώρα, τους Τόμιτς και Έλτον.


Η λογική λέει πως δε θα δούμε ένα διαφορετικό ματς από τα προηγούμενα και για τις δύο ομάδες, ο μεν Αστέρας ως γηπεδούχος θα πιέσει και θα απειλήσει παραπάνω τους φιλοξενούμενους, οι δε «Ακρίτες». το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, και επιθετικά - δημιουργικά ότι προκύψει, είτε από αντεπιθέσεις, είτε από κάποια οργανωμένη τελική.


Περνάμε τώρα στις πιθανές ενδεκάδες.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Σανκαρέ, Κιτόκο, Λούι, Τόρμενα, Μάσα, Λανθαρότε, Νίκο, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Σκούρτης, Παπαδόπουλος και Γιάννου.


Ο Στάικος Βεργέτης λογικά θα επιλέξει ένα 4-2-3-1.


Τερματοφύλακας ο Θεοδωρόπουλος, αφού όπως ήδη ανέφερα, ο Κοζίτσκι, θα απουσιάσει και από τον αυριανό αγώνα.


Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καλίφα Σανκαρέ και Φερνάντο Αλόκο, αφού ο αρχηγός της ομάδας Ντορίν Γκοϊάν θα απουσιάσει επίσης αύριο.


Δεξί μπακ θα ξεκινήσει λογικά ο Μπράιαν Λούι, ενώ ο Θανάσης Παντελιάδης θα βρίσκεται λογικά στο άλλο άκρο της αμυντικής γραμμής.


Στον άξονα, ως «οχτάρια», οι Ιγκλέσιας και Ρασίντ Χαμντανί, με τον πρώτο να αναλαμβάνει έναν πιο αμυντικό ρόλο, ενώ τον δεύτερο να βοηθά στο επιθετικό κομμάτι.


Δεκάρι ο Νικο, που θα πάρει αύριο θέση στη βασική ενδεκάδα.


Αριστερά από τον Νίκο θα βρίσκεται ο Πάμπλο Μάσα, ενώ δεξιά Μανού Λανθαρότε.


Σέντερ φορ ο Απόστολος Γιάννου.





ΞΑΝΘΗ



Η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Φλίσκας, Φάρκας, Βασιλακάκης, Τόμιτς, Έλτον, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Τριάδης, Ερέα, Καπετάνος, Ράνος.


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά θα επιλέξει επίσης ένα 4-2-3-1.


Τερματοφύλακας ο Τζέναμο, ο οποίος έχει δείξει αρκετή σταθερότητα στις έως τώρα εμφανίσεις του,


Σέντερ μπακ οι Φλίσκας και Λισγάρας, ένεκα της απουσίας του Χρήστου Καρυπίδη, αν και αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει αντί του Λισγάρα έχει και ο Πάβολ Φάρκας.


Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ στα αριστέρα κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται ο Φερνάντο Γουάλας.


Στον άξονα θα βρίσκονται οι Βασιλακάκης και Τόμιτς, με τον δεύτερο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ξάνθης. Ο Βασιλακάκης πιο ελεύθερος, αφού διαθέτει περισσότερα τρεξίματα, ενώ ο Τόμιτς πιο πίσω του.


Δεκάρι θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Ρουμάνος Οβίντιου Ερέα.


Πλάι στον Ερέα, ως αριστερό εξτρέμ θα βρίσκεται ο Άντριαν Λουσέρο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντάνι Νιέτο.


Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν πολύ «νωθρά» και πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να σκοράρει και να ξεκινήσει να βελτιώνει την απόδοση του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes