«JoinUs»: Τι θα δούμε το Σάββατο 24/10 και Κυριακή 25/10; - ALLGRSERIES - TV NEWS

23 Οκτωβρίου 2015

«JoinUs»: Τι θα δούμε το Σάββατο 24/10 και Κυριακή 25/10;

Όλη η παρέα του «JoinUs», κάθε Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με πολλή όρεξη. Δείτε όλα θα δούμε το Σάββατο 24/10 και Κυριακή 25/10.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πόσο «γυναικάς» είναι ο δίχρονος γιος της, τον γάμο της που ήρθε στους τρεις μήνες σχέση, το ρόλο της ως «Αλίκη» και τα ψυχοσωματικά που της προκάλεσαν η δημοσιότητα και τα περιοδικά.
Κάνουμε βόλτα στο Ζάππειο με τη Φωτεινή Πιπιλή. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολάκια καταΐφι με κιουνεφέ. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μοσχαράκι με σάλτσα εσπεριδοειδών.
Μαθαίνουμε τις τάσεις του make up για το φθινόπωρο αλλά και τι πρέπει να κάνουμε αυτή την εποχή για να είμαστε καλοί κηπουροί.  Κάνουμε snapchat , δηλαδή ανεβάζουμε βιντεάκια που διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα και γελάμε.  
Η Μαρία Χολέβα με άλλες μαμάδες κάνουν yoga με τα μωρά τους ενώ ο Γιώργος Ξηρός με τη Βίλλυ  δείχνουν ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους. Η Αννούσα Μελά λύνει τις απορίες μας στα θέματα μόδας. Βλέπουμε φανατικά το «Elementary»  στον ΣΚΑΙ και πάμε θέατρο.

Την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μιλάει για τις ερωτικές σχέσεις, γιατί είναι μόνη στα 43 της και πως αντιμετώπισε τον θάνατο της μητέρας της. Ο Αντώνης Λουδάρος κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», για το θάνατο των γονιών του και για τα μεγάλα κασέ των ηθοποιών.
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τυροπιτάκια με ανθότυρο, μέλι και σουσάμι. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει λαχταριστό burger κοτόπουλο με σάλτσα αβοκάντο και μαγιονέζα ενώ η Υπατία Παπασταμάτη κερνάει μπάρες δημητριακών με χουρμάδες και κουάκερ.
Αναλύουμε το στιλ της Eleonora Carisi και παίρνουμε έμπνευση. Σερβίρουμε δυναμωτικό πρωινό για τα παιδιά και γνωρίζουμε μια γυναίκα που τόλμησε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και πέτυχε.
Μαθαίνουμε πως θα διατηρήσουμε το στρώμα μας καινούριο για μια ζωή. Για το τέλος, συναντάμε τον Ηλία Μαμαλάκη στο μαγαζί του, την ώρα που μαγειρεύει για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes