Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο Ευαγγελάτου - Mega! - ALLGRSERIES - TV NEWS

23 Οκτωβρίου 2015

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο Ευαγγελάτου - Mega!

Το περιοδικό «MY tv» και η Βίκυ Διαμαντή έκαναν ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από το MEGA.

Η αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από το Mega έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο οι καλώς γνωρίζοντες δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο, μιας και θεωρούν ότι επρόκειτο για ένα αναμενόμενο διαζύγιο. Κάποιες πληροφορίες θέλουν ο γνωστός δημοσιογράφος να ενοχλήθηκε τόσο επειδή περιορίστηκαν οι εμφανίσεις του ως σχολιαστή του δελτίου ειδήσεων όσο και διότι ανακοινώθηκε επίσημα ότι η εκπομπή On line, που παρουσίαζε με την Όλγα Τρέμη, δεν θα συνεχιστεί. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος δεν «έδεσε» με την ενημερωτική ομάδα του καναλιού, κάτι που ενισχύθηκε όταν πέρυσι ήρθε σε ρήξη στον αέρα της εκπομπής με την Όλγα Τρέμη.

Τελικά, ο Νίκος Ευαγγελάτος έλυσε τη συνεργασία του με το κανάλι σε καλό κλίμα την Παρασκευή το απόγευμα. Και τι μέλλει γενέσθαι; Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα; Από τη μία τον βολιδοσκόπησαν από το Etv ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού και να αναλάβει την ενημερωτική ζώνη 18.00-20.00. Σε αυτή την περίπτωση, εάν επιτευχθεί συμφωνία, θα βρεθεί για ακόμη μία φορά κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου. 

Από την άλλη πλευρά, πηγές αναφέρουν πως ο Σταμάτης Μαλέλης βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στον ΣΚΑΪ, για να αναλάβει επίσης την απογευματινή ζώνη, όπως και στο παρελθόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes