ANT1: Κόβεται το ριάλιτι μαγειρικής του Γρηγόρη Αρναούτογλου - ALLGRSERIES - TV NEWS

11 Νοεμβρίου 2015

ANT1: Κόβεται το ριάλιτι μαγειρικής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την ώρα που ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται για την βραδινή του πρεμιέρα The 2night show πρόγραμμα της late night ζώνης στο οποίο τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου ποντάρουν πολλά δυσοίωνο προδιαγράφεται το μέλλον του απογευματινού reality μαγειρικής «H μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα απ” την δική μου».

Αν και το πρόγραμμα την περσινή σεζόν ξεκίνησε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης φέτος τα ποσοστά έχουν υποχωρήσει αισθητά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό. Αποτέλεσμα; Το κυπριακό «δαχτυλίδι της φωτιάς» που προβάλλεται εκείνη την ώρα από τοMega να έχει «πάρει κεφάλι» όπως και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha που προβάλλεται στις 19.00.

Στον ΑΝΤ1 δεν εντοπίζουν το πρόβλημα στον Γρηγόρη αλλά στο format της εκπομπής που ενδεχομένως να κούρασε τους θεατές και η πρώτη διορθωτική κίνηση έρχεται από την επόμενη εβδομάδα όπου το μαγειρικό reality μετακινείται μια ώρα νωρίτερα και τη θέση του παίρνει το κυπριακό «Ρουά – Ματ» που έχει βέβαια ημερομηνία λήξης τον Ιανουάριο. Το ίδιο λοιπόν ακούγεται πως θα συμβεί και με την μαγειρική εκπομπή του Γρηγόρη εάν δεν ανακάμψουν τα νούμερα τηλεθέασης. Πρόθεση των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να δημιουργήσουν και πάλι «μπλοκ» απογευματινών καθημερινών σειρών με δύο νέες παραγωγές: Αρχικά με το ελληνοκυπριακό «Χωρίς εσένα» της Μαρίας Γεωργιάδου που ήδη προβάλλεται με επιτυχία στον ΑΝΤ1 Κύπρου και εν συνεχεία με νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζουν οι δημιουργοί του «Μπρούσκο» Βάνα Δημητρίου – Ανδρέας Γεωργίου και θα αντικαταστήσει το «Ρουά Ματ».


πηγή: nassos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes