Γκολεμά: Σχολιάζει την πρεμιέρα του βραδινού σόου του Αρναούτογλου στον ANT1! - ALLGRSERIES - TV NEWS

15 Νοεμβρίου 2015

Γκολεμά: Σχολιάζει την πρεμιέρα του βραδινού σόου του Αρναούτογλου στον ANT1!

Γράφει η Ντέπυ Γκολεμά:

«Ο Γρηγόρης λοιπόν! Να μπούμε κατευθείαν στο νόημα. Μια μακροχρόνια σχέση με το κοινό. Το πρωί, το απόγευμα, το βράδυ. Καθημερινές, αργίες, γιορτές και Κυριακές. Ήσυχο δεν το έχει αφήσει. Στη πόλη και στη φύση. Τι να πρωτοθυμηθείς. Ένα συνεσταλμένο παιδί που ήθελε το καλύτερο για τη Ζωή του και αυτή απλόχερα του το έδωσε. Ούτε ό ίδιος στα πιο τρελά του όνειρα. Το πιστεύω. Το βράδυ κάνει την προσευχή του σαν τον Παπαγιαννόπουλο και λέει «σε ευχαριστώ Παναγίτσα μου» και αν κάποιος τον διακόψει λέει το ίδιο: «σας έχω πει άμα μιλάω με τη Παναγία να μη με διακόπτετε» …. 

Τελευταίο θείο δώρο στον Γρηγόρη, ένα μεταμεσονύκτιο σώου λέμε τώρα με θέα τα άγνωστα φώτα μιας άγνωστης πόλης. Πρωτότυπο. Δεν το έχει κάνει κανείς ως τα τώρα. Εκατομμύρια εκπομπές, δελτία ειδήσεων, ότι μπορείς να φανταστείς ένα πανόραμα μιας πόλης με φώτα έχουν. Δεν κοστίζει το βασικό. Αλλά δεν είναι αυτό…. 

Στην πρώτη εκπομπή όπου δύο ομιλούν – παγκόσμια πρωτοτυπία επίσης- ο Γρηγόρης διάλεξε για καλεσμένο , ένα παντελώς άγνωστο άνθρωπο σε μας. Μόνο 3 χρόνια κάθε πρωί από τις 10 ως τη 1 το μεσημέρι τον βλέπουμε, κάτι βράδια σε εκπομπές, και μετά τον ακούμε και στα ραδιόφωνα. Τον Γιώργο Λιάγκα! Έλα ρε φίλε σε πεθύμησα! Και αν δε σε πεθύμησα εγώ,  σε πεθύμησαν οι τηλεθεατές. Έκατσε όμως ένα 22% να τους ακούσει. Τι μπορεί να ρωτήσεις τον Λιάγκα αμα τον έχεις 3 ώρες το πρωί στο γυαλί; 3 χρόνια; Δεν θα στα έχει πει όλα; Όχι! Το ότι είναι δυσκοίλιος ας πούμε εγώ προχθές το άκουσα. Έλα ρε! Φαίη τι κάνεις για αυτό?  

Εδώ και πολύ καιρό στον ΑΝΤ-1 πέρα βρέχει. Μεταξύ τους κυκλοφορούν στους διαδρόμους και παίρνουν συνεντεύξεις ο ένας από τον άλλο. Τι στο καλό ‘έκλεισε το μπαρ στη γωνία? Έτσι πέρασε και ο Τζώνυ Καλημέρης και η Δούκισσα και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα. Αλλά δεν είναι αυτό!»



πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes