«Daddy Cool»: Πήρε «πράσινο φως» από τον ANT1 - Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα; - ALLGRSERIES - TV NEWS

18 Νοεμβρίου 2015

«Daddy Cool»: Πήρε «πράσινο φως» από τον ANT1 - Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα;

Ο «Daddy Cool» πέρασε τις εξετάσεις! Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, που παρακολούθησαν τα πρώτα δείγματα της νέας σειράς, έμειναν ευχαριστημένοι κι έτσι έδωσαν το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στο καστ θα ενταχθεί και ο ταλαντούχος Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος -κατά πολλούς- δεν εξαργύρωσε την επιτυχία του από το show μεταμορφώσεων του καναλιού «Your face sounds familiar».

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ μία από τις τελευταίες προσθήκες στην ομάδα των ηθοποιών είναι η γλυκιά Μυρτώ από το «Κάτω Παρτάλι», κατά κόσμον Βασιλική Τρουφάκου, η οποία θα υποδυθεί την κρυφά ερωτευμένη με το αφεντικό της σερβιτόρα. Αν και αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Αντας Λιβιτσάνου για τον συγκεκριμένο ρόλο, οι υποχρεώσεις της δεν της επέτρεψαν να προχωρήσει τις συζητήσεις.

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, την οποία υπογράφει η Τίνα Καμπίτση, έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές του κέντρου της Αθήνας, ενώ πρέπει να πούμε πως το κανάλι την προορίζει και για την αγορά του εξωτερικού. Πρωταγωνιστής είναι ο Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ένας αισιόδοξος τύπος που ο πρώτος γάμος του με τον σχολικό του έρωτα (Ιωάννα Πηλιχού) δεν ευδοκίμησε, αλλά του άφησε ένα κοριτσάκι, ενώ και ο δεύτερος με την επόμενη σύντροφό του (Κατερίνα Γερονικολού) είχε παρόμοια έκβαση, όμως του χάρισε ένα αγοράκι κι ένα γράμμα. Αυτό το διάστημα μάλιστα η παραγωγή κάνει οντισιόν για τον ρόλο του μικρούλη.

«Ο Μάξιμος για εμένα είναι ένας εγκάρδιος ιδιοκτήτης καφέ μπιστρό, που τον αγαπούν πολύ οι πελάτες του. Επίσης τον λατρεύει ο αδερφός του (Λευτέρης Ελευθερίου), ο οποίος είναι σεφ, αλλά προτιμά να δημιουργεί κατά γράμμα τις συνταγές που σκαρφίζεται ο ήρωας που υποδύομαι. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπάσκετ και ονειρεύεται» λέει στην «Espresso» o ηθοποιός και συμπληρώνει:

Η πλοκή

«Είναι μόνιμος κάτοικος του κέντρου της Αθήνας, που το φέρνει βόλτα καβάλα σε ένα ποδήλατο πάνω από είκοσι φορές την ημέρα. Δεν φαντάζεται τίποτα για το ερωτικό μέλλον του ύστερα από τόσες αποτυχίες, αν και η σερβιτόρα του (Βασιλική Τρουφάκου) του συμπαραστέκεται στα πάντα. Αυτός την υπολογίζει μόνο ως δεξί του χέρι» λέει στην «Espresso» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes