«JoinUs»: Τι θα δούμε το Σάββατο 21/11 και Κυριακή 22/11; - ALLGRSERIES - TV NEWS

20 Νοεμβρίου 2015

«JoinUs»: Τι θα δούμε το Σάββατο 21/11 και Κυριακή 22/11;

«JoinUs» γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.



Το Σάββατο , 21 Νοεμβρίου , η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχεται την Τζόυς Ευείδη, που εξηγεί γιατί πήγαινε στο Αλλοδαπών κάθε έξι μήνες για να πάρει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τραγανά spring rolls με φύλλο Βηρυτού και μας απογειώνει με brownies με αλμυρή καραμέλα, ενώ η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει τρούφες με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη με τον διατροφολόγο, Δημήτρη Πέππα, εξηγούν πόσο σημαντικό είναι το κοτόπουλο στη διατροφή μας.

Στη συνέχεια έρχεται υπέροχη μόδα και η τέλεια mirror selfie. Πως μπορούν να μπουν extension στις βλεφαρίδες για ένα πιο έντονο βλέμμα; Κάνουμε skateboard με τον Παύλο και την Αλεξάνδρα, γιατί είμαστε πολύ YOLO και βλέπουμε φανατικά το CSI cyber στον ΣΚΑΙ.

Λίγο αργότερα, η εκπομπή πηγαίνει σε μια εκπληκτική και πάντα επίκαιρη παράσταση «Δάφνες και πικροδάφνες», με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο κηπουρός μας, Σωτήρης Βρεττός φυτεύει πατάτες στο μπαλκόνι μας, για να τις μαζεύουμε και να τις μαγειρεύουμε αμέσως.

Για το τέλος, η Αγγελική Δαλιάνη κερνάει καφέ στον Μιχάλη και έτσι μαθαίνουμε τα νέα της.
Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, η Εύα Αντωνοπούλου εξηγεί στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου, πως πέρασε την επέτειο του γάμου της εν αναμονή του Eurogroup. Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον πατέρα του, τον Αντώνη Βαρδή που μας λείπει πολύ.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει καλτσούνια με σοκολάτα και καρύδια ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μαγειρεύει μαγική μους σοκολάτας με αβοκάντο. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη ετοιμάζει λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου.

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον Δημήτρη Πέππα μιλάνε για το πόσο ωφέλιμα είναι τα super foods.
Η Αννούσα Μελά δείχνει έξυπνους τρόπους να «μαγειρεύουμε» τα ρούχα μας. Λίγο αργότερα , η εκπομπή γνωρίζει γυναίκες που εμπνέουν και επισκέπτεται το πιο όμορφο eco-chic ξενοδοχείο.
Ο Σωτήρης Βρεττός δείχνει πώς να φροντίζουμε σωστά τα αγαπημένα μας λουλούδια, τα τριαντάφυλλα.

Τέλος, πηγαίνουμε σινεμά στο «Η Γέφυρα των κατασκόπων» με τον Tom Hanks, βλέπουμε το γλυκό μιούζικαλ «Billy Elliot» και γνωρίζουμε από κοντά, τον Χρήστο Χωμενίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes