Ξάνθη - Ηρακλής (20η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

30 Ιανουαρίου 2016

Ξάνθη - Ηρακλής (20η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες



Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Ξάνθη και Ηρακλή, από τον SportsOverAll.

Αναρριχήθηκε στη βαθμολογία ο Παναιωτλικός, αφού στο πρώτο ματς της 20ης αγωνιστικής, νίκησε με 1-0 την ουραγό του πρωταθλήματος Καλλονή, ενώ o Πανιώνιος σε ένα ματς που ξεκίνησε στις 17:15, στη Κομοτηνή, με αντίπαλο τον Πανθρακικό, επικράτησε με 0-1 και ανέβηκε ξανά στην 5η θέση. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στο τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής ημέρας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο Κυριακή, στις 15:00 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Βέροια που βρίσκεται στην μετά Γεωργιάδη εποχή και ψάχνει να βρει τα πατήματά της, ενώ την 17:15 θα διεξαχθούν και ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός. Στις 17:15 της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν οι αγώνες Ξάνθη - Ηρακλής, όπως επίσης και Πλατανιάς - Παναθηναϊκός, ενώ η αυλαία πέφτει με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός στις 19:30.

Σημαντική αγωνιστική άνοδο έχει επιδείξει στα τελευταία 5 ματς η ομάδα της Ξάνθης, αφού δείχνει σιγά - σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και στο επιθετικό κομμάτι. Το τελευταίο από αυτά ήταν αυτό ενάντια στον Ολυμπιακό πριν από μία εβδομάδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου η Ξάνθη πίεσε πολύ ψηλά, ήταν σε θέση «οδηγού» στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, ενώ είχε και δοκάρι και διαμαρτύρεται ταυτόχρονα για διαιτητικά λάθη. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής συνεχίζει τις χαμηλές φετινές του πτήσεις, και μετρά 4 ματς χωρίς νίκη, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ προέρχεται από 2 ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Πλατανιά στο πρωτάθλημα. Πολύ μέτρια η απόδοση της ομάδας και στα δύο ματς(κακή σε αυτό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Πέμπτη), αφού σε κανένα από τα δύο δεν είχαν ούτε τις τελικές, ούτε την απαραίτητη κατοχή της μπάλας που θα έπρεπε φυσιολογικά.

Εκτός από τους παρατεταμένα απόντες Ζαραδούκα, Κρίστοφερ και Φάρκας, από την αποστολή της Ξάνθης για τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν και ο Γουάλας με τον Κάσα Καμαρά, ενώ αντίστοιχα εκτός του Λάζαρ, ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεση του και τους Ρομάνο, Περόνε και Στάμου.

Η Ξάνθη σε σύνολο 25 αγώνων, με αντίπαλο τον «Γηραιό» στην έδρα της, έχει να επιδείξει 15 νίκες, του 1/3 σε σχέση με αυτές είναι οι ήττες(5 ήττες), ενώ υπάρχουν και 6 παιχνίδια που έχουν λήξει ισόπαλα. Συνεπώς βάσει προϊστορίας η Ξάνθη έχει το πάνω χέρι και είναι σε θέση οδηγού.

Ένα ανοιχτό παιχνίδι υποθέτω πως θα δούμε αύριο, ανάμεσα στις 2 ομάδες, αφού όπως ήδη είπα η μεν Ξάνθη έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και με μόνη σημαντική απουσία τον Γουάλας, θα συνεχίσει το επιθετικό τέμπο που έχει επιβάλλει στα τελευταία παιχνίδια και αύριο, ενώ αντίστοιχα και ο Ηρακλής αναμένεται να πιέσει ψηλά, αν και έρχεται με το καταρρακωμένο ηθικό μετά και το 4-1 από την ΑΕΚ, έτσι, ώστε να καταφέρει να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να προσπαθήσει να πλησιάσει πιο πολύ στην 5αδα.



ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ορφανίδης, Τριάδης, Καπετάνος, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σκούρτης, Βασιλακάκης

4-3-2-1 για την Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζενάμο.

Στα σέντερ μπακ οι Λισγάρας και Καρυπίδης, αν και πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνει και ο Γούτας αντί του Καρυπίδη.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ στο άλλο άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Στον άξονα οι Λουσέρο και Παπαστεριανός που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Δεκάρι ο νεαρός Πέτρος Ορφανίδης που έχει εντυπωσιάσει στα πρώτα του παιχνίδια με την ομάδα της Ξάνθης.

Δεξί εξτρέμ ο Ντάνι Νιέτο, ενώ στα αριστερά θα αγωνιστεί λογικά ο Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος.




ΗΡΑΚΛΗΣ

Η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Αμαραντίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

4-4-2 για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ένεκα και των απουσιών που έχει να αντιπετωπίσει.

Τερματοφύλακας ο Χουάντερσον.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπαρτολίνι και Ζιαμπάρης.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ στην άλλη πλευρά ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Στον άξονα ο Ιντζόγλου με παρτενέρ του τον Νίκο Πουρτουλίδη.

Δεξί εξτρέμ ο Παύλος Κυριακίδης, ενώ στην άλλη πτέρυγα ο Γιάννης Πασάς.

Το δίδυμο των σέντερ φορ θα αποτελείται λογικά από τους Απόστολο Βέλλιο και Γιάννη Λουκίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes